Alina Burlacu ∙ May 19, 2023 ∙ 7 min read

Ți-ai luat biletul pentru croazieră? Află ce pereche din zodiac să iei cu tine, la bordul unui vas, ca să ai o vacanță de neuitat.

Berbec

Îți place să fii activ în vacanță așa că cel mai interesant program al tău va include ore întregi de explorare la pas a unui oraș sau mult sport. Pentru că ai structura unui lider, ceea ce te face și foarte independent, o vacanță ideală include grupuri mici sau un partener pe măsură cu care să împărtășești pasiunile tale. În ceea ce privește zodia cu care te distrezi cel mai bine într-o croazieră, ia cu tine un prieten sau o prietenă și chiar partener(ă) de viață din zodiile Berbec și Leu, semne energice, cu chef de viață și cu dor de ducă.

Taur

Îți place să te răsfeți, să fii înconjurat de mirosuri plăcute, de oameni de calitate, de călătorii în care luxul este cuvântul dominant. Nu te interesează prea mult câte persoane vor fi în jurul tău, atât timp cât ai ce admira și ești admirat(ă). Și vei face orice pentru confortul tău, așa că, chiar și când pleci cu copiii după tine vei găsi animatori care să se ocupe de ei pentru ca tu să te bucuri de un timp al tău. Cine ar fi perechea ta zodiacală? Peștii calmi, răbdători te vor urma fără să comenteze.

Gemeni

Nu ai stare, nu îți găsești locul nici pe vapor, nici pe uscat. Vrei să fii printre oameni, cu cât mai mulți cu atât mai bine. Adori să călătorești, să afli lucruri noi, să descoperi. În croazieră, cel mai bine te vei simți cu un grup – fie că pleci cu el de acasă, fie îți vei face rapid prieteni noi pe vas. Dar, dacă ar trebui să alegi un singur partener cu care să împarți cabina, ar trebui să alegi un Săgetător: intelectual și energic, un susținător al planurilor tale făcute sau schimbate peste noapte.

Rac

Chiar dacă Racul adoră să stea acasă, dacă își pune în cap să aibă o amintire de neuitat, atunci va alege să ia cu el toată familia: de la bunici, la cățel. Iar ce îl va fascina și mai mult pe Rac, în croazieră, va fi să savureze mâncăruri noi, băuturi interesante pe care să le savureze seara, la barul de pe punte. În tot timpul acesta, ca să îți fie cel mai bine, unul dintre membrii familiei va trebui să fie o Fecioară organizată, care să îți aducă aminte când e cazul să cobori și să urci la bordul vasului.

Leu

A zis cineva croazieră de lux? Leul își face rapid apariția aici, cu farmecul lui irezistibil și cu energia lui debordantă. Petrecerile exclusiviste și restaurantele de top sunt pe lista ta dacă ești Leu. Ce altceva ar putea completa o experiență incredibilă? Un club privat exclusivist al membrilor veniți în croazieră, unde poți întâlni oameni cu gânduri similare. Zodia care îți va împărtăși interesul pentru viață bună și idei noi: Gemenii, mereu dornici să exploreze țărmuri noi.

Fecioară

Probabil ești prima care a cumpărat biletul în croazieră, de când ți-a apărut prima oară în feed. Așa că, odată planificată vacanță, acum e timpul să faci liste cu ce să vezi – orașe, străzi, restaurante – și cu ce să iei la tine. Pentru că îți place să ai un program și să te ții de el, cel mai bine ar fi să călătorești cu un coleg de încredere, care să nu îți strice zenul. Care este zodia cu care te distrezi cel mai bine într-o croazieră? Ori o Fecioară cu care ești fix pe aceeași lungime de undă, ori cu zodia Pești, cea mai puțin deranjată zodie de traseele fixe.

Balanța

Atunci când este în echilibru, Balanța va ști din start că va dori să meargă în croazieră alături de partenerul de viață, cel pe care îl cunoaște cel mai bine, în care are încredere. Pe de altă parte, dacă încă nu l-ai întâlnit, croaziera va fi momentul oportun să îți deschizi inima spre iubire. Cu atât de multe activități la bordul vasului, sigur vei descoperi pasiuni comune cu unul dintre călători. Cel mai bun însoțitor pentru Balanțele singure vor fi Gemenii, singura zodie la fel de sociabilă și cu chef de legat relații noi.

Scorpionul

Pasionalul Scorpionul va transforma călătoria pe ape într-o vacanță romantică, așa că fie va veni însoțit de partener(ă), fie va căuta o aventură în croazieră. Desigur, propriul spațiu este esențial, așa că în cabină vei prefera să fii singur(ă) sau cel mult cu un amic sau o amică. Atât timp cât ești pe apă și ai cu cine vorbi și la cine te uita, nu rămân multe de bifat pe listă. La fel de senzual ca tine, Racul ar fi perechea alături de care ai călători cel mai plăcut.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt fericiți în călătoriile de lungă distanță, chiar dacă asta înseamnă să pornească în această aventură pe cont propriu. Îți vei găsi parteneri ocazionali de discuție și îi vei păstra o vreme pe lângă tine atât timp cât nu te țin pe loc. Libertate, cer și apă cât vezi cu ochii, ce poate fi mai plăcut? Dacă vrei o zodie la fel de dornică de libertate și de distanțe lungi, întreabă un Berbec dacă își ia bilet în croazieră, cu tine.

Capricornul

Pentru tine, istoria, cultura, lucrurile importante făcute de cei de dinaintea ta sunt sfinte. Vrei să le revezi, să le înveți, să le povestești și altora. Îți face bine compania celor care au trăit mult și au experimentat și mai mult. Te vei înțelege de minune, în croazieră, cu Fecioara, și ea înclinată spre experiențele culturale mai mult decât spre cele de club.

Vărsător

Regulile și reglementările nu sunt pentru Vărsător. Acesta le va pune mereu la îndoială, va căuta propriile răspunsuri, propriile drumuri – cu siguranță, va fi cel care va coborî în toate porturile pentru experiențe pe cont propriu, fără ghid. În explorarea pe cont propriu te vor însoți Săgetătorul și Gemenii, zodii care vor să descopere noi străzi, noi experiențe.

Pești

Faima ta de cel mai spiritual semn al zodiacului îi va aduce lângă tine fie pe care care au nevoie de liniștea ta, fie de cei care vor să îți testeze limitele. Vei descoperi cu plăcere, la pas, lăcașe de cult sau muzee, dar te vei relaxa la fel de bine lângă piscina de la bordul vasului, cu gândurile tale. Legătura ta puternică cu o femeie mai în vârstă (mamă sau prietenă) te va aduce într-o călătorie memorabilă. Cu cine să pleci în croazieră? Cu un Taur, cu care îți vei putea petrece mai mult timp admirând frumusețea din jur.

Foto: Hepta.

Related Posts

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 31 – iunie 2024?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Cum a fost la lansarea revistei Alist Magazine, nr. 31, ediția de vară 2024 (Partea a-III-a)

Pentru o zi întreagă ne-am simțit ca pe Riviera, la Bubble Breakfast. Cu soare, muzică, oameni frumoși și…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine nr. 31, ediția de vară 2024? Partea a II-a

Pentru o zi întreagă ne-am simțit ca pe Riviera, la Bubble Breakfast. Cu soare, muzică, oameni frumoși și…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine nr. 31, ediția de vară 2024? Partea I

Pentru o zi întreagă ne-am simțit ca pe Riviera, la Bubble Breakfast. Cu soare, muzică, oameni frumoși și…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia? (partea a II-a)

Astăzi am tras chiulul. Și nu oricum, ci în ritmuri de dans pe melodii ca odinioară, pe o…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia? (partea I)

Astăzi am tras chiulul. Și nu oricum, ci în ritmuri de dans pe melodii ca odinioară, pe o…

Cum a fost la Half Is Free, ediția de primăvară, de la București (VIDEO)

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, a avut loc la BUCUREȘTI, pe 20…

Half is Free vine la CLUJ!

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al sezonului, vine la Cluj pe 24 martie 2024!…

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 30 – martie 2024?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…