A List Magazine ∙ May 4, 2023 ∙ 4 min read

Descoperiți atracțiile fascinantului oraș Barcelona, înainte de a vă îmbarca în croaziera A List Magazine – At Sea Exclusive Experience, alături de alături de Andreea Esca.

Andreea Esca & Echipa A List Magazine vă invită la bordul navei Celebrity Edge, într-o croazieră exclusivistă, prin care să descoperiți sau să redescoperiți împreună cele mai fermecătoare locuri de pe coasta Mediteranei.

Până la ora 17.00, când va avea loc îmbarcarea, puteți bifa o parte din principalele atracții din Barcelona, orașul pe care veți avea ocazia să vizitați înainte de a vă alătura echipei Andreea Esca&Co în data de 23 septembrie, când vasul Celebrity Edge va pleca spre cele 6 destinații de vis, într-o aventură care va dura 8 zile.

Periplul de pe mare, în care veți avea oportunitatatea de a petrece timp de calitate alături de Andreea Esca&Co la workshop-uri de dezvoltare personală și sesiuni coaching și de sport, la serate și petreceri, cu muzică și distracție, va fi împletit cu incursiuni în cele mai pitorești și idilice destinații de pe uscat, unde se vor vizita cele mai atractive obiective turistice, unde se vor face sesiuni de shopping și unde veți descoperi cele mai bune destinații gastronomice și nu numai.

A List Magazine te invită într-o vacanță exclusivistă, unde vei avea parte de o experiență unică! Pe parcursul a opt zile, petrecute la bordul Celebrity Edge, vei naviga în cele mai frumoase orașe: Barcelona, Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio (Corsica), Florenza, Pisa, Roma, alături de echipa A List Magazine și de Andreea Esca. Mai mult, vei avea parte de conferințe și work-shop-uri create special pentru tine de specialiști psihologi, astrologi și designeri cunoscuți.

Înscrierile se fac la contact: Constanta Zurini, World Travel | GSA constanta.zurini@rccl.ro. Phone no.: 0314035062 / 0757.029.888

DETALII AICIhttps://rccl.ro/alist-at-sea-exclusive-experience-celebrity-edge/

ATENȚIE! Locuri limitate!

Încă 5 motive pentru care merită să ajungi pe 23 septembrie în Barcelona

Lucrările lui Gaudi

Fie că mai aveți câteva ore până la îmbarcare, fie că ați ales să ajungeți în Barcelona cu câteva zile mai devreme, Casa Mila, La Colònia Güell  și Sagrada Familia trebuie incluse în lista de locuri de vizitat. În arhitectura bisericii La Colònia Güell, Gaudi este a reunit pentru prima dată toate inovațiile sale arhitecturale. În biserică, Gaudi a creat un spațiu unic fără a folosi contraforturi sau ziduri de susținere. Diferitele niveluri ale construcției sunt adaptate la panta dealului, iar materialele şi culorile folosite sunt similare cu cele ale vegetației înconjurătoare.

Sangria, pe bulevardul La Rambla

De la Plazza Catalunya până la monumentul lui Columb din portul Vell, puteți alege orice terasă pentru a savura o sangria. La doi pași este și piața La Boqueria, unde puteți să descoperiți produse locale savuroase.

Castelul Santa Florentina

La o oră de mers cu mașina spre nordul litoralului, în Canet de Mar, puteți vizita locul unde au fost făcute filmările pentru serialul de televiziune Game of Thrones.

Muzeele celebre

Puteți oricând alege un muzeu precum Muzeul Picasso sau Muzeul Național de Artă Catalană, dar un Muzeu al Ciocolatei se va potrivi oricând unei vacanțe în care vă propuneți multe obiective de vizitat, dar și mai multe ore de distracție.

Street Food

Înainte, în timpul și după o plimbare, trebuie să încercați să savurați cât mai mult din ceea ce un oraș are de oferit în mod special: revenim la mâncare. Câteva sugestii pe care să le includeți în dicționarul culinar catalan: patatas bravas, entrepà, tortilla de patatas, croquetas alături de răcoritoarea caña.

Foto: Hepta.

Related Posts

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 29, iarnă 2023?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Cine sunt designerii pe care îi puteți găsi la Alist Designers boutique, în luna decembrie (VIDEO)

Spațiul de la parterul București Mall Vitan s-a transformat, pe tot parcursul lunii decembrie, într-o destinație elegantă de…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea a III-a

Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List Magazine toată lumea a strălucit….

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea a II-a

Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List Magazine toată lumea a strălucit….

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea I

Foto: Dan Borzan, Ionel Vîlcan Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List…

10 idei de cadouri pentru Sf. Andrei – Oferă în dar obiecte create de branduri românești

Se apropie cu pași repezi perioada Sărbătorilor și probabil că te gândești să le oferi celor dragi cadouri…

Designerii lunii noiembrie la Alist Designers Boutique: Anna Fellini, Chicineta și The Stories of O

De Ioana Andriescu Video: Ștean Bucur/ A List Magazine Nu e niciodată prea devreme să te apuci de…

Cum a fost la Half Is Free București, ediția de toamnă 2023

Weekendul trecut ne-am bucurat cu toții de cumpărături la jumătate de preț. Unirea Shopping Center București, din Bd.Corneliu…

Half Is Free vine la Cluj

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al sezonului vine la Cluj pe 29 octombrie 2023!…

Jurnal de călătorie: Ziua a VIII-a. Roma

Se spune că toate drumurile duc la Roma. Ei bine, tot la Roma se sfârșește și călătoria noastră…