Monica Cismaru ∙ May 5, 2023 ∙ 5 min read

Andreea Esca&Echipa A List Magazine vă invită la bordul navei Celebrity Edge, într-o croazieră exclusivistă, prin care să descoperiți sau să redescoperiți împreună cele mai fermecătoare locuri de pe coasta Mediteranei.

Periplul de pe mare, în care veți avea oportunitatatea de a vă petrece timpul alături de Andreea Esca&Co la workshop-uri de dezvoltare personală și sesiuni coaching și de sport, la serate și petreceri, cu muzică și distracție, va fi împletit cu incursiuni în cele mai pitorești și idilice destinații de pe uscat, unde se vor vizita cele mai atractive obiective turistice, unde se vor face sesiuni de shopping și unde veți descoperi cele mai bune destinații gastronomice și nu numai.

Înscrierile se fac la contact: Constanta Zurini, World Travel | GSA constanta.zurini@rccl.ro. Phone no.: 0314035062 / 0757.029.888

DETALII AICIhttps://rccl.ro/alist-at-sea-exclusive-experience-celebrity-edge/

ATENȚIE! Locuri limitate!

Astăzi, am ales să-ți facem o scurtă prezentare pentru Valencia, destinația pe care veți avea ocazia s-o vizitați alături de Andreea Esca&Co în data de 24 septembrie.

valencia croaziera andreea esca

Valencia este una dintre cele mai atractive destinații de pe coasta Mediteranei, deoarece bifează toate lucrurile pe care le caută un turist care vrea și relaxare, și explorare, și mâncare bună, și multe obiective turistice valoroase, istorie, modernism, mai puțină aglomerație față de celelalte metropole ale Spaniei, vreme prielnică, plaje, un centru vechi boem și lista poate continua.

Valencia este prima oprire a Croazierei în care Andreea Esca&Co te invită începând cu 23 septembrie 2023 – Iată ce puteți descoperi împreună, în cadrul experienței exclusiviste oferite de croaziera de pe Celebrity Edge- At Sea Exclusive Experience.

Ești gata să descoperi Valencia alături de Andreea Esca&Co?

Iată ce are de oferit Valencia:

City of Arts and Sciences

valencia croaziera andreea esca

City of Arts and Sciences este un complex cultural și arhitectural, cea mai importantă atracție turistică a Valenciei și una dintre cele 12 minuni ale Spaniei.

Proiectat de Santiago Calatrava și de  Félix Candela, complexul a fost inaugurat în 1998, iar cel mai recent spațiu adăugat proiectului – L’Àgora, a fost deschis în 2009. Estimat inițial la un cost de 300 de milioane de euro, proiectul a depășit de trei ori costul inițial.

City of Arts and Sciences cuprinde 9 componente diferite-  L’Hemisfèric, cu cinema IMAX, planetariu si laserium, Museu de les Ciències Príncipe Felipe, L’Umbracle , L’Oceanogràfic, Palau de les Arts Reina Sofía, Montolivet Bridge, Assut de l’Or Bridge, L’Àgora și Valencia Towers.

La Lonja de la Seda

Această construcție datează din secolul al 15-lea și face parte din patrimoniul UNESCO, o emblemă a arhitecturii valenciene gotice.  La Lonja de la Seda este perla Valenciei încă din epoca în care orașul era unul dintre principalele noduri de comerț și de cultură din Europa. Numele se traduce prin ”comerț cu mătase” și este moștenit din vremurile în care aici se întâlneau negustorii de mătase, veniți din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Catedrala din Valencia

valencia croaziera andreea esca

Catderala impunătoare din Valencia datează din secolele 13-14 și a suferit de-a lungul timpului multiple influențe arhitecturale – renascentist, baroc și neclasic. Înauntru pot fi admirate picturi ce datează din secolul al 15-lea. Cea mai fascinantă și totodată cea mai controversată componentă a catedralei este Capela Sfântului Pocal. Altarul de aici adăpostește unul dintre pocalurile despre care se crede că ar fi fost folosite de Isus pentru Sfanta Euharistie de la Cina cea de taină.

El Miguelete

Turnul cu clopot al catedralei are formă octogonală și face parte de pe majoritatea vederilor din Valencia. Construcția gotică a început în 1381 și a fost terminată 50 de ani mai târziu. Inițial, turnul era separat de biserică, dar extensiile făcute la 1400 au unit cele două construcții.

 Barrio del Carmen

valencia croaziera andreea esca

Situat în partea de nord-est a orașului, Barrio del Carmen este zona boemă, frecvetată de tineri, plină de cele mai hip baruri, restaurante și cluburi, lipite de clădiri istorice.

De neratat în Valencia ar mai fi: Jardín del Turia, Piața Centrală, Plaja Malvarrosa, plaja El Saler, plimbările cu bicicleta, obligatoriu o masă cu paella, Parque Gulliver etc.

Alist Magazine te invită într-o vacanță exclusivistă, unde vei avea parte de o experiență unică! Pe parcursul a opt zile, petrecute la bordul Celebrity Edge, vei naviga în cele mai frumoase orașe: Barcelona, Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio (Corsica), Florența, Pisa, Roma, alături de echipa Alist Magazine și de Andreea Esca. Mai mult, vei avea parte de conferințe și work-shop-uri create special pentru tine de specialiști psihologi, astrologi și designeri cunoscuți.

Înscrierile se fac până pe 20 mai la contact: Constanta Zurini, World Travel | GSA constanta.zurini@rccl.ro. Phone no.: 0314035062 / 0757.029.888

DETALII AICIhttps://rccl.ro/alist-at-sea-exclusive-experience-celebrity-edge/

ATENȚIE! Locuri limitate!

Foto: Hepta

Related Posts

Jurnal de călătorie: Ziua a VIII-a. Roma

Se spune că toate drumurile duc la Roma. Ei bine, tot la Roma se sfârșește și călătoria noastră…

Jurnal de vacanță: Ziua a VII- La Spezia, Pisa, Cinque Terre

Cu cât ne apropiem mai mult de finalul croazierei noastre pe mare, încep să apară regretele. A fost…

Jurnal de vacanță: Ziua a VI-a, Ajaccio (Corsica)

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață. Ei bine cea de-a 6-a zi a experienței Alist…

Jurnal de vacanță: Ziua V – Portofino

În această zi frumoasă de septembrie, ne-am trezit cu un singur gând: să ne bucurăm de câteva ore…

Jurnal de vacanță: Ziua IV – Pe Mare

După impresiile frumoase cu care am rămas din Ibiza, ne îndreptăm pașii către o altă destinație pe care…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua III – Ibiza

Continuăm periplul Alist At Sea și ajungem în următoarea noastră destinație: Ibiza. Când spui Ibiza, gândul te duce…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua II – Valencia

Să-ți începi dimineața privind marea albastră, cu liniștea și nemărginirea ei pare ceva de vis. Dar visul devine…

Și am pornit în Alist At Sea…

Sunt Andreea Esca și mă bucur să vă am alături în această vacanță! De azi, pornim într-o călătorie…

Ritualul înfrumusețării la bordul unui vas de croazieră

O vacanță la bordul unui vas de croazieră este o ocazie unică de a vizita mai multe orașe…

Cum a fost la petrecerea A List Magazine- Lansarea ediției de toamnă – No 28 (VIDEO)

Lansarea numărului 28 al revistei distribuite gratuit A List Magazine a avut loc într-o zi de toamnă ca…