Monica Cismaru ∙ May 8, 2023 ∙ 4 min read

Andreea Esca&Echipa A List Magazine vă invită la bordul navei Celebrity Edge, într-o croazieră exclusivistă, prin care să descoperiți sau să redescoperiți împreună cele mai fermecătoare locuri de pe coasta Mediteranei.

Periplul de pe mare, în care veți avea oportunitatatea de a vă petrece timpul alături de Andreea Esca&Co la workshop-uri de dezvoltare personală și sesiuni coaching și de sport, la serate și petreceri, cu muzică și distracție, va fi împletit cu incursiuni în cele mai pitorești și idilice destinații de pe uscat, unde se vor vizita cele mai atractive obiective turistice, unde se vor face sesiuni de shopping și unde veți descoperi cele mai bune destinații gastronomice și nu numai.

Înscrierile se fac la contact: Constanta Zurini, World Travel | GSA constanta.zurini@rccl.ro. Phone no.: 0314035062 / 0757.029.888

DETALII AICIhttps://rccl.ro/alist-at-sea-exclusive-experience-celebrity-edge/

ATENȚIE! Locuri limitate!

Ibiza e a treia oprire din cadrul croazierei în care te invităm alături de Andreea Esca&Echipa A List Magazine. Așa că iată ce poți descoperi aici în data de 25 septembrie, conform programului croazierei de pe vasul Celebrity Edge!

Ibiza are mai multe de oferit decât cluburi și viață de noapte activă. Este una dintre Insulele Baleare pe care îți va face o imensă plăcere s-o explorezi, cu o mulțime de plaje încântătoare, activități eclectice și cu multe comori ascunse.

ibiza

Ce să faci în Ibiza

Unde să mănânci

Sunt sute de locuri în care poți lua masa în Ibiza, dar dintre ele se remarcă Mar a Vila, un local situat în centrul vechi al insulei, unde îți recomandăm să comanzi celebrele pintxos (tapas sau gustări) și alte delicatese specifice zonei insulare spaniole. Restaurantul e unul dintre preferatele localnicilor, așa că nu vei cădea în capcane turistice scumpe și cu mâncare discutabilă. De asemenea, îți mai recomandăm și Sa Brisa, un alt favorit din Ibiza pentru tapas, dar și pentru preparate emblematice, servite într-un mod inedit – aici, calitatea primează si vei avea parte de o experiență memorabilă.

Giri Cafe e o altă propunere – cu preparate locale delicioase și cu coktailuri cu ingrediente ce provin din grădina lor proprie; tot aici sunt si cele mai căutate budinci cu ciocolată.

Printre delicatesele cu specific local se numără sobrasada, un cârnat din carne de porc, care seamănă cu chorizo, asezonat cu paprika. De asemenea, poți încerca și bullit de peix, o tocană de pește, cu cartofi, homar și creveți, servită cu alioli lângă.

Vizitează Hippy Market

Hippy Market din Ibiza- Punta Arabia este un obiectiv de neratat, un loc în care găsești marfă hande-made realizată de localnici, așa ca de aici poti pleca cu suverniruri veritabile.

Vizitează Ibiza Town

Orașul insulei oferă numeroase puncte de atracție, de la cartierul Dalt Vila – sit ce face parte din patrimoniul UNESCO, la Catedrala Ibiza și castelul omonim.

Tot aici sunt și o mulțime de magazine, baruri, cafenele pitorești, unde să-ți tragi sufletul după o sesiune de shopping.

Explorează plajele mirifice

ibiza

Nu poți să ajungi în Ibiza și să nu vezi plajele ei mirifice, pentru toate gusturile. Ai de ales dintre plajele zgomotoase, cu muzică și vibe de clubbing, sau pe cele mai retrase, liniștite, unde să-ți aduni gândurile și să contemplezi. Unele dintre cele mai frumoase plaje sunt Portinatx, Platja de Comte, Calla Mastella și minunata Cala d’Hort Beach, dar și Cala Vedella, Cala Longa din Santa Eulalia.

Alist Magazine te invită într-o vacanță exclusivistă, unde vei avea parte de o experiență unică! Pe parcursul a opt zile, petrecute la bordul Celebrity Edge, vei naviga în cele mai frumoase orașe: Barcelona, Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio (Corsica), Florenza, Pisa, Roma, alături de echipa Alist Magazine și de Andreea Esca. Mai mult, vei avea parte de conferințe și work-shop-uri create special pentru tine de specialiști psihologi, astrologi și designeri cunoscuți.

Înscrierile se fac până pe 20 mai la contact: Constanta Zurini, World Travel | GSA constanta.zurini@rccl.ro.

Phone no.: 0314035062 / 0757.029.888

DETALII AICIhttps://rccl.ro/alist-at-sea-exclusive-experience-celebrity-edge/

ATENȚIE! Locuri limitate!

Foto: Hepta

Related Posts

Jurnal de călătorie: Ziua a VIII-a. Roma

Se spune că toate drumurile duc la Roma. Ei bine, tot la Roma se sfârșește și călătoria noastră…

Jurnal de vacanță: Ziua a VII- La Spezia, Pisa, Cinque Terre

Cu cât ne apropiem mai mult de finalul croazierei noastre pe mare, încep să apară regretele. A fost…

Jurnal de vacanță: Ziua a VI-a, Ajaccio (Corsica)

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață. Ei bine cea de-a 6-a zi a experienței Alist…

Jurnal de vacanță: Ziua V – Portofino

În această zi frumoasă de septembrie, ne-am trezit cu un singur gând: să ne bucurăm de câteva ore…

Jurnal de vacanță: Ziua IV – Pe Mare

După impresiile frumoase cu care am rămas din Ibiza, ne îndreptăm pașii către o altă destinație pe care…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua III – Ibiza

Continuăm periplul Alist At Sea și ajungem în următoarea noastră destinație: Ibiza. Când spui Ibiza, gândul te duce…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua II – Valencia

Să-ți începi dimineața privind marea albastră, cu liniștea și nemărginirea ei pare ceva de vis. Dar visul devine…

Și am pornit în Alist At Sea…

Sunt Andreea Esca și mă bucur să vă am alături în această vacanță! De azi, pornim într-o călătorie…

Ritualul înfrumusețării la bordul unui vas de croazieră

O vacanță la bordul unui vas de croazieră este o ocazie unică de a vizita mai multe orașe…

Cum a fost la petrecerea A List Magazine- Lansarea ediției de toamnă – No 28 (VIDEO)

Lansarea numărului 28 al revistei distribuite gratuit A List Magazine a avut loc într-o zi de toamnă ca…