Adela Popescu, despre „dieta” sa miraculoasă

Este o gurmandă și nu ascunde acest lucru. Adela Popescu a dezvăluit că secretul siluetei ei de după naştere nu este, în nici un caz, o cură drastică de slăbire din care a exclus dulciurile, ci dimpotrivă.

Actrița a slăbit mai mult de 10 kilograme în cele trei luni de când a devenit mamă- a doua oară- şi a ajuns de la 70 la 60 de kilograme.

NU M-AM INFOMETAT! Dimpotrivă. Am urmat o cu strictete MANCAND ce trebuie si rezultatele nu au intarziat sa apara. Cel mai complicat a fost sa renunt la cafea pentru 10 zile. Am inteles ca ceea ce mie mi se potriveste s-ar putea ca tie sa iti faca foarte mult rau. Am decis sa nu public dieta de teama. Teama ca cineva ar putea sa o urmeze pas cu pas si sa-i faca rau. Mai ales pentru ca vorbim despre o dieta personalizata in urma unor masuratori facute de un specialist. Ascultati-va organismul si mai important decat orice, aveti MASURA! Acum sunt cumintica, mananc deloc riguros, dar cu atentie, merg la sala constant si ma simt bine in colantii mei, a scris Adela pe blogul său.

Categorii Lifestyle