A List Designers Boutique își redeschide porțile, din 15 august la București Mall Vitan

A List Designers Boutique își redeschide porțile din 15 august, într-un nou spațiu din București Mall Vitan, în care vei avea ocazia să îți manifești în voie pasiunea pentru cele mai frumoase creații ale designerilor români. 

A List Designers Boutique se redeschide pe 15 august în București Mall Vitan, într-un spațiu în care designerii, stilul și tendințele formează echipa care îți va da ocazia să te bucuri de creațiile vestimentare și nu numai, ale artiștilor români. Până pe 31 octombrie, noul spațiu va găzdui colecțiile unora dintre cei mai apreciați designeri români, cum ar fi Laura Olaru, Catch Michelle, Kinga Varga, Izabela Mandoiu, NININA, Nighters, Baden11, GNA, Dana Dinu, acob á porter, Lia Fia, Alina Bradu, Liudmila Storojuc, Georgette, Miss Mary A Little, Luviane Atelier de Parfumerie, Naiv Clothing, Chicineta, Kill’Em With Style, Aer Wear.

Fiecare dintre aceștia își va expune creațiile de sezon, dintre care îți vei putea alege piesele-cheie ale următoarelor ținute. Iar dacă vei rămâne cu ochii pe noi, vei găsi săptămânal articole de tendințe prin care te vom ajuta să te orientezi printre stilurile și surprizele pregătite de designeri. Fie că vrei să îți completezi garderoba, să îți faci o mică bucurie sau, pur și simplu, ai nevoie de o idee de cadou pentru cea mai bună prietenă, nu ezita să intri în shop, cu siguranță, nu vei pleca de aici fără o piesă care îți definește atât de bine pasiunea pentru fashion sau personalitatea. 

Știm că pare că ai ceva timp până pe 31 octombrie, dar ai grijă să îți rezervi loc în agendă pentru o vizită la A List Designers Boutique în termen, pentru că din 1 noiembrie și până pe 31 decembrie, o nouă selecție de designeri români de abia așteaptă să te încânte și să te inspire din nou. 

Alături de noi într-unul dintre cele mai dragi proiecte se află partenerii noștri, Mastercard și București Mall Vitan.