Monica Cismaru ∙ August 6, 2020 ∙ 2 min read

selena gomez oprah winfrey frigider

Suntem obișnuiți să vedem imagini cu locuințele luxoase ale celebrităților, prin care acestea își etalează alegerile scumpe în materie de mobilă și de decorațiuni interioare, dar iată că vedetele se mândresc mai nou cu… conținutul frigiderelor lor.

Vedete precum Selena Gomez, Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Khloe Kardashian sau Alicia Silverstone au publicat imagini cu felul în care și-au organizat frigiderele și cu opțiunile lor alimentare – cel mai adesea unele dintre cele mai sănătoase. Astfel că, pe principiul ”Spune-mi ce ai în frigider ca să-ți spun cine ești”, iată cum arată conținutul frigiderelor vedetelor.

 

Oprah Winfrey

vedete frigider

Cunoscuta realizatoare de televiziune și-a lansat recent propria ei gamă de alimente semipreparate sănătoase și, drept urmare, are un frigider plin de legume tocate și păstrate în recipiente care să le mențină prospețimea – țelină, usturoi, ceapă sau ardei gras- gata să fie aruncate în tigaie pentru o cină ușoară. ”Sunt foarte mulțumită de organizarea frigiderului meu și le recomand tuturor ca, pentru o masă rapidă, să-și păstreze ingredientele pregătite, tocate”, spune Oprah Winfrey.

 

Khloe Kardashian

vedete frigider

Khloe Kardashian e o fanatică a organizării și are un sistem propriu de aranjare a alimentelor în cămară și în frigider. Raftul de sus este pentru băuturi, pe ușă sunt așezate sosurile și alte condimente, iar rafturile de jos sunt dedicate alimentelor perisabile, precum carnea.

 

Alicia Silverstone

vedete frigider

Actrița este o vegană convinsă și păstrează în frigider legume cultivate de ea, în prorpia ei grădină, pe care le etichetează conștiincios.

 

Kim Kardashian

vedete frigider

Vedeta are mai multe frigidere, fiecare dedicat unui anumit tip de alimente și de bauturi. Locul în care Kim Kardashian își păstreazălegumele și fructele este, de fapt, o camera frigorifică.

 

Selena Gomez

vedete frigider

Actrița și cântăreața, care tocmai a început o serie dedicată cookingului pe HBO, a împărtășit fanilor imagini cu conținutul frigiderului și congelatorului ei – în care se găsesc fructe și legume proaspete, sosuri de salate, băuturi răcoritoare și multă înghețată.

 

Tiffany Thiessen

vedete frigider

Actrița din serialele Saved by the Bell și din Beverly Hills 90210 este o împătimită a gătitului și chiar a publicat o carte de bucate. Tiffany Thiessen are un frigider demn de un chef adevărat – organizat și ordonat, plin cu fructe și legume proaspete, sucuri naturale, ouă, iaurt etc.

 

Lea Michele

vedete frigider

Protagonista serialului Glee, care așteaptă primul ei copil, are un frigider plin cu ce altceva decât cu fructe și legume proaspete, organice. Lea Michele are și sfaturi de nutriție pentru cei interesați: are mereu la îndemână opțiuni de gustări sănătoase, pentru a nu da iama în dulciuri sau în alte perparate pline de zahăr și de aditivi.

 

 

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Eroii României la Jocurile Olimpice

Ediția de la Paris de anul acesta se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Un moment…

Savantele (reale ale) României

La nivel global, în prezent, doar 33% dintre cercetători sunt femei. Acestora li se acordă mai puține finanțări…

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…