A List Magazine ∙ March 20, 2020 ∙ 3 min read

Este poate cea mai ciudată perioadă din viața multora dintre noi, însă nu trebuie să lăsăm garda jos nicio clipă. Trebuie să fim optimiști și să încercăm să ne bucurăm de tot ce ne oferă timpul petrecut în casă, mai mult timp pentru noi și pentru copiii noștri. Și, pentru că astăzi este Ziua Internațională a Fericirii, am întrebat câteva fete din echipa Alist Magazine, ce le face fericite AZI?

Raluca Leafu (In The Sport Light)

Azi e ziua mea de naștere și cred că m-am născut zâmbind. Spun asta pentru că sunt foarte puține lucruri care mă fac nefericită. Chiar și în această situație de criză sunt fericită pentru că am primit flori, am mâncat prăjituri, am ascultat muzică , am dansat și am relaționat digital cu prietenii mei. Mă bucur de casa mea pe care ani de zile am considerat-o doar un loc în care dorm… Azi, descoper colțuri noi. 🙂

Nicoleta Nicolae (Redactor șef Alist)

Încerc să mă bucur de fiecare zi petrecută în casă, alături de fiica mea Alma și încerc să-mi păstrez, pe cât posibil, ritmul jobului pe care îl iubesc și al vieții. Mă adaptez condițiilor și ies pe balcon de câteva ori pe zi, să mă bucur de soare. Însă AZI, m-a făcut fericită o surpriză – un mare buchet de flori de Floria. Mi-a făcut ziua mai frumoasă.

Monica Cismaru (Redactor Alist)

Pe mine mă face fericită faptul că am discernământ și o doză suficientă de pragmatism, că nu mă pierd ușor cu firea în fața unei situații dificile și că mi-am dat seama că sunt mulțumită cu ceea ce am în minte și în suflet.

Andreea Leța (fashion editor Alist)

Pe mine astăzi mă face fericită posibilitatea de a-mi urma pasiunile neîntrerupt. Atâtea albume, filme vechi pe care nu le-am văzut încă, fotografii de arhivă nedescoperite, mirosul de tempera- știți vorba aceea, „Opriți planeta, vreau să cobor!”? Dacă tot ne-am oprit și avem puțin timp la dispoziție, de ce nu ne-am hrăni mai întâi sufletul și creativitatea? Un ceai cu vanilie și cu puțin lapte, o carte bună și muzică în surdină pe fundal, nu cred că face rău nimănui, dimpotrivă.

Adriana Moscu (Redactor Alist)

În curând împlinesc 41 de ani. Mă bucur să constat că am ajuns la vârsta la care lucrurile care mă fac fericită sunt simple și foarte la îndemână – în imediata mea proximitate, acasă. Nu trebuie să traversez orașul ca să cinez la un restaurant cu stele Michelin ca să fiu fericită, e suficient să facem o tartă cu fructele pe care le găsim prin frigider împreună. Nu trebuie să zbor peste mări și țări ca să fiu fericită, ajunge să mă scol dimineața la ora 7 și să arunc o privire afară, din balcon, către soarele care răsare înflăcărat în fiecare dimineață. Nu trebuie să merg la un spectacol grandios pe Broadway ca să fiu fericită, e suficient să deschid una dintre multele cărți pe care le-am strâns în vremuri mai bune, pentru timpuri mai grele, ca să mi se aprindă imaginația. Nu e nevoie să colind magazinele în căutarea celor mai noi ținute ca să fiu fericită. E de ajuns să combin la infinit și în moduri cât mai creative garderoba din dulap. În fine, nu trebuie să ies afară să socializez cu zeci de persoane interesante ca să fiu fericită. Păi nu am eu acasă cele mai cool adolescente blonde și complicate care să-mi pună mintea pe bigudiuri și să-mi așeze fericirea în suflet zilnic?”.

 

 

Related Posts

Cum arată locuința lui Drew Barrymore din Hamptons

Drew Barrymore are un conac pe plajă, în stațiunea de lux de la malul Atlanticului, Hamptons. Actrița în…

Paris Hilton și Nicole Richie revin cu un nou reality-show, după 20 de ani

La 20 de ani de la ultimul lor reality- show, intitulat The Simple Life, în care cele două…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Lista celebrităților care au recurs la cea mai nouă metodă de slăbit

Ozempic este medicamentul miraclos la care numeroase celebrități au apelat în ultimii ani pentru a scăpa de surplusul…

Madonna, aplaudată de cea mai mare mulțime live de fani

În fața scenei uriașe construite pe plaja Copacabana, din Rio de Janeiro, cea mai mare mulțime live de…

George Clooney, aniversare discretă

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, George Clooney a împlinit zilele trecute 63…

Cele mai frumoase insule din Europa

În căutarea liniștii, a relaxării, a peisajelor paradisiace și a plajelor îmbietoare, îți prezentăm un clasament al celor…

Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024. Berbec Situații controversate în plan financiar! Este vorba…

Cum a fost Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului

O nouă ediție Met Gala a avut loc aseară la New York, iar celebritățile și-au dat doctoratul în…

Coffee Time! Interviu cu Andrei Cristian Stoica

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…