Monica Cismaru ∙ February 4, 2020 ∙ 2 min read

 

casa kim kardashian kanye west

Cuplul de vedete locuiește într-o vilă somptuoasă din Los Angeles, decorată în stil minimalist, care valorează peste 20 de milioane de dolari.

Kim Kardashian și Kanye West au deschis prima dată ușa casei lor publicației Vogue, care a realizat un material video cu cei doi în locuința lor din Calabasas. Recent, publicația de specialitate Architectural Digest a pătruns din nou în universul Kardashian-West și a prezentat în amănunt vila atipică, în care vedetele locuiesc alături de cei patru copii.

De ce atipică? Deoarece casa nu respectă niciun element al unui cămin tradițional și e construită și decorată în stilul ”monahal-șic”, cum l-a descris Kim Kardashian. Într-adevăr, vila are aerul unei chilii de lux, cu pereți monocromi, simpli, fără mobilier, fără obiecte de decor și emană o castitate studiată. Cu toate acestea, Kim susține că este o locuință ”kid-friendly”, desenată după viziunea lui Kanye.

Casa mai dispune și de o piscină enormă, cu apă încălzită, care nu a fost folosită niciodată de Kim în cei trei ani de când locuiește aici. 

Kim și Kanye au vrut să-și pună amprenta pe casa lor în materie de design, dar au apelat și la ajutorul unui reputat designer de interior, belgianul Alex Vervoordt.

kim kardashian kanye west

Spațiul preferat al lui Kanye din casă este baia, pe care au mărit-o de la forma inițială la sugestia soacrei lui, Kris Jenner, iar modificarea băii a prelungit renovarea casei cu încă opt luni, timp în care cuplul Kardashian-West a locuit în casa lui Kris. Baia este și spațiul preferat de Kim pentru selfie-uri, deoarece are lumina perfectă.

Și spațiul care înconjoară casa a fost proiectată cu la fel de multă grijă și preocupare ca interiorul și este la fel de prietenos cu copiii. Aici, cei mici se pot juca în voie și-și pot folosi după bunul plac plăcile de skateboard. Proprietarii adaugă că nu se iau foarte în serios cu casa lor, care, chiar dacă beneficiază de cele mai luxoase finisaje și decorațiuni, copiii se pot juca în voie oriunde, fără să se teamă că vor strica ceva.

 

Foto: Architectural Digest, Skims

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…