Cum arată casa din New York a lui Liv Tyler

casa liv tyler

Actrița a lucrat cu cei mai buni designeri pentru renovarea casei de patru etaje din The Village, o zonă exclusivistă din Manhattan, New York.

Liv Tyler este căsătorită cu agentul sportiv englez David Gardner și face naveta Londra-New York. Somptuoasa casă din Manhattan a actriței a fost prezentată de publicația Architectural Digest. Locuința a fost construită la sfârșitul anilor 1800 și a suferit numeroase modificări de-a lungul timpului, iar acesta lucru s-a văzut când a venit vorba de renovare.

casa liv tyler

casa liv tyler

casa liv tyler

casa liv tyler

Liv Tyler a ales să lucreze cu un arhitect care i-a prezentat planurile de refacere a casei desenate de mână și nu generate de un program de computer. ”Am vrut să-i aduc casei gloria de odinioară și să-i redau detaliile care o făceau deosebit”, povestește Liv Tyler. În afară de scara interioară și de pereți, totul a fost înlocuit cu lucruri ”noi” , achiziționate din diverse locuri, mai ales de la licitații și târguri, cum ar fi, spre exemplu, podeaua făcută din scândurile unui hambar. Ferestrele au fost fabricate în așa fel încât să semene cu cele originale, iar geamurile sunt făcute dintr-o sticlă specială, care să reflecte lumina într-un anume fel. Liv Tyler a lucrat cot la cot cu instalatorii, zugravii și electricienii și a învățat o mulțime de lucruri despre cum decurge o renovare. 

casa liv tyler

casa liv tyler

casa liv tyler

Casa din The Village este locul în care Liv Tyler își ține toate lucrurile de suflet, toate amintirile dragi – fie ca e vorba de fotografii cu membrii familiei, cu imagini din filmele în care a jucat sau cu cărțile din copilărie pe care acum le-a dăruit copiilor ei.

Designul interior al casei a fost făcut alături de prietenul ei apropiat, Vance Trimble, care nu s-a dat în lături de la a coase de mână draperiile grele de catifea de mătase din camera copiilor.

Categorii Lifestyle