Monica Cismaru ∙ April 19, 2024 ∙ 2 min read

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio, intitulat The Tortured Poets Department.

Aflată încă în plină desfășurare a turneului ei de succes, Eras, Taylor Swift vine cu un nou material muzical, așteptat cu multă nerăbdare de fanii ei înfocați.

Cântăreața a anunțat lansarea albumului în cadrul Galei Grammy, din luna februarie a acestui an, iar fanii s-au grăbit să caute indicii în alegerea titlului materialului. Speculațiile s-au îndreptat către fostul iubit al lui Taylor, actorul Joe Alwyn.

The Tortured Poets Department vine în patru versiuni, cu 16 melodii și cu un bonus, intitulat The Manuscript. Cu câteva ore înaintea lansării oficiale, Taylor Swift a anunțat care e single-ul principal de pe album- Fortnight, cântat alături de Post Malone.

Taylor Swift își descrie noul album ca fiind o antologie de noi creații ce reflectă evenimente, opinii și sentimente provenite dintr-un moment efemer și fatal din viață- unul atât senzațional cât și regretabil, în aceeași măsură.

”Această etapă din viața autorului a ajusn la final, e un capitol încheiat. Nu mai e nimic de lămurit, nimic de clarificat odată ce rănile s-au închis. Și, cu multă reflecție, mi-am dat seama că multe dintre acestea erau autoinduse. Lacrimile noastre devin sfinte sub forma cernelii pe hârtie. Odată ce ne-am spus povestea tristă, ne pitem elibera de ea. Și tot ce rămâne în urmă este poezia torturată”, și-a descris în mod poetic Taylor Swift noua creație.

În afară de formula originală, The Tortured Poets Department mai conține trei versiuni: The Bolter, The Albatross și The Black Dog, iar fiecare vine cu câte o melodie bonus.

Pe lângă colaborarea cu Post Malone de pe album, Taylor Swift mai cântă cu Florence & The Machine, în melodia Florida.

Taylor Swift a inclus pe album și un ”poem de sumar”, pe lângă cele 16 melodii, unde se pare că face aluzii la despărțirea ei de Joe Alwyn și de rockerul Matty Healy. Intitulat In Summation, Swift face apel la nebunia temporară și spune că versurile cele mai bune vin când scrie despre cei mai groaznici bărbați.

Foto: hepta

Related Posts

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…