Monica Cismaru ∙ March 20, 2024 ∙ 3 min read

Cursa pentru noul James Bond, Agentul 007, devine din ce în ce mai strânsă. De fapt, presa internațională scrie că deja s-ar fi și încheiat și ar fi fost deja declarat un câștigător, în persoana actorului britanic Aaron Taylor-Johnson, în vârstă de 33 de ani.

Taylor-Johnson ar fi reușit să câștige simpatia producătorilor și să devanseze actori cu un capital de notorietate și de popularitate mult mai mare decât al lui în lupta pentru rolul Bond-  Idris Elba, Tom Hardy, James Norton sau Henry Cavil. Rolul Agentului 007 James Bond a devenit disponibil după ce Daniel Craig și-a încheiat ”mandatul” cu succes într-una dintre cele mai râvnite partituri din cinematografie, deținută, de-a lungul timpului, de actori precum Sean Connery, Roger Moore sau Pierce Brosnan.

Aaron Taylor-Johnson

Un feminist autodeclarat, familist convins și pasionat de grădinărit (își cultiva propria lui salată kale), Aaron Taylor-Johnson este noul star de pe firmament. Actorul a jucat în filme precum Nocturnal Animals, Avengers: Age of Ultron, Kick-Ass, Anna Karenina, Captain America: The Winter Soldier și multe altele și e căsătorit cu regizoarea Sam Taylor-Johnson.

Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson și-a cunoscut soția în 2008, pe platourile de filmare ale producției Nowhere Boy (o biografie a lui John Lennon), a cărui regizoare era Sam. Cei doi s-au îndrăgostit fulgerător, în ciuda faptului că, pe atunci, Aaron avea doar 18 ani, iar Sam avea 42.

Cei doi au și astăzi un mariaj fericit, început în 2012, și două fiice, născute în 2010 și în 2012, și locuiesc în Los Angeles.

Aaron Taylor-Johnson

Sam Taylor-Johnson este și regizoarea adaptării cinematografice a romanului erotic semnat de E. L. James- Fifty Shades of Grey, statut câștigat în fața unei concurențe regizorale acerbe – Angelina Jolie, Steven Soderbergh, Ryan Murphy, Joe Wright și  Gus Van Sant. Tot ea a fost și favorita pentru regia Fifty Shades Darker ( sequelul Fifty Shades of Grey), dar a decis să spună pas proiectului după ce a avut mai multe neînțelegeri cu autoarea E. L. James, iar în 2017, Sam declara că regretă regia primului film. În prezent, soția posibilului viitor James Bond semnează regia filmului biografic Back to Black, realizat după viața cântăreței Amy Winehouse.

Foto: Hepta

Related Posts

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…

10 cărți de luat în vacanță

Cum care vacanță? În cea de primăvară, în vacanța de vară pe plajă, în orice weekend break pe…

Aniversare la Eurovision- 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă…

Actorul Tom Selleck și-a publicat cartea de memorii – “You Never Know”

Tom Selleck (79 de ani) și-a lansat cartea de memorii, intitulată ”You Never Know”, pe care a scris-o…

Hailey și Justin Bieber așteaptă primul lor copil

Hailey Bieber (27 de ani) a anunțat că este însărcinată prin publicarea unui videoclip emoționant din Hawaii, în…

Cum arată locuința lui Drew Barrymore din Hamptons

Drew Barrymore are un conac pe plajă, în stațiunea de lux de la malul Atlanticului, Hamptons. Actrița în…

Paris Hilton și Nicole Richie revin cu un nou reality-show, după 20 de ani

La 20 de ani de la ultimul lor reality- show, intitulat The Simple Life, în care cele două…