Monica Cismaru ∙ February 27, 2024 ∙ 3 min read

Blake Lively (36 de ani) formează un cuplu cu Ryan Reynolds (47 de ani) de 12 ani și au împreună patru copii. Actrița a dezvăluit recent care e secretul mariajului ei fericit alături de soțul ei.

Blake Lively a povestit că a stabilit împreună cu tatăl copiilor ei să nu lase farmecul Hollywood-ului și tot fastul care înconjoară vedetele să le afecteze relația. În plus, aceasta a menționat că nu-și programează niciodată în același timp filmări, ci se angajează în noi proiecte pe rând. Blake Lively și Ryan Reynolds mențin flacăra vie în cuplu prin respectarea acestei reguli simple, aceea de a prioritiza viața personală și nu pe cea profesională.

blake lively ryan reynolds

Blake Lively povestește că ea și partenerul ei au bătut în cuie această regulă încă de la începutul relației și că au reușit să n-o încalce deloc până acum, chiar dacă ambii au cariere solide și înfloritoare în lumea filmului și accepta proiect după proiect. Actrița care s-a remarcat în Gossip Girl a povestit într-o emisiune tv că munca este foarte importantă pentru ea și pentru soțul ei, dar că nu lasă acest aspect profesional să le influențeze viața de familie. ”Când eu și cu Ryan am devenit un cuplu, am stabilit această regulă să nu lucrăm în același timp pentru a ne putea prioritiza viața personală. Eram obișnuită să muncesc mult și să nu mă opresc. Mai ales când jucam în Gossip Girl- serialul mi-a ocupat șase ani din viață și, câteodată, filmam și câte trei episoade odată”, rememorează Blake Lively.

blake lively ryan reynolds

Ryan Reynolds, care a mai fost căsătorit cu Scarlett Johansson, a povestit la rândul său despre secretul longevității în cuplu în urmă cu câțiva ani. ”Eu și cu Blake nu facem filme în același timp. Dacă ea ar filma în Thailanda, iar eu în Vancouver, nu ne-am mai vedea deloc. Lucrăm ca o echipă și asta funcționează foarte bine pentru noi. Avem grijă de copii, familia e unită, iar casa e casă unde suntem și noi. Așa că, dacă suntem în Spania, în Utah sau la New York, dacă suntem cu toții împreună, suntem acasă”.

blake lively ryan reynolds

Blake Lively și Ryan Reylonds au împreună patru copii și au glumit adesea pe seama atmosferei din casa lor, pe care o compară cu una de la o grădină zoologică, dar adaugă că adoră să fie părinți, altfel nu ar mai fi adus pe lume patru urmași.

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au cunoscut în 2010 pe platourile de filmare ale producției Green Lantern, în care au jucat împreună. Cei doi au patru copii- trei fiice- James, Inez și Betty, iar anul trecut s-a născut cel de-al patrulea copil, căruia nu i-au dezvăluit sexul sau numele.

Foto: Hepta

Related Posts

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…