Monica Cismaru ∙ October 31, 2023 ∙ 3 min read

Unul dintre cele mai fierbinți cupluri de la Hollywood, Channing Tatum și Zoe Kravitz, s-a logodit, după doi ani de relație. Se pare că vedetele și-au deconspirat planurile de nuntă după ce fiica lui Lenny Kravitz s-a afișat la o petrecere de Halloween din Los Angeles cu un inel de logodnă cu diamant imens.

Se pare că vedeta din filmul Magic Mike, Channing Tatum (43 de ani), a cerut-o de soție de pe Zoe Kravitz (34 de ani) recent, iar viitoarea mireasă nu se mai desparte de bijuteria cu diamand masiv de pe inelar.

channing tatum zoe kravitz
Channing Tatum și Zoe Kravitz

În weekendul care tocmai s-a încheiat, cuplul a fost invitat la o petrecere de Halloween organizată de Kendall Jenner, iar cei doi s-au costumat în ținute inspirate din filmul horror Rosemary’s Baby, din 1968, regizat de Roman Polanski. Pe lângă ținuta ingenioasă, Zoe a purtat și inelul de logodnă, iar paparazzilor prezenți la fața locului nu le-a scăpat nimic. Bijuteria primită de Zoe este un inel cu diamant cu tăietură ”cushion”, montat în aur roz.

Potrivit publicației People, mai multe surse apropiate celor doi actori au confirmat faptul că aceștia se pregătesc de nuntă.

Channing Tatum și Zoe Kravitz au început să se afișeze împreună în vara lui 2021, după ce relația lor a început pe platourile de filmare ale producției Pussy Island, în care a fost distribuit și Channing Tatum, film regizat de însăși Zoe Kravitz.

Channing și Zoe se cunosc din 2017, de când au contribuit cu vocile lor la filmul de animație The Lego Batman Movie, dar, pe atunci, ambii se aflau în alte relații.

Channing Tatum a fost căsătorit timp de nouă ani cu actrița Jenna Dewan, cu care are și o fetiță, Everly, în vârstă de zece ani. Tatum si Dewan și-au anunțat divorțul în 2018, iar actrița s-a recăsătorit la scurt timp și a mai avut un copil din noul mariaj. Channing Tatum, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood a avut dupa divorț o relație cu cântăreața Jessie James, de care s-a despartit in 2020.

Channing Tatum și Jenna Dewan (stânga); Channing Tatum și Jessie James

Zoe, fiica lui Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet, a mai fost căsătorită cu actorul Karl Glusman în 2019, dar cei doi s-au despărțit dupa un an și jumătate de mariaj.

Zoe a povestit despre relația ei cu Tatum în 2022, într-un intreviu acordat GQ, în care a spus despre partenerul ei că este un om minunat, care o face să râdă. ”Ambii iubim arta și ne place să vorbim despre activitatea nostră artistică. Ne place să ne uităm la filme împreuna și apoi să le disecăm și să ne punem la încercare unul pe celălalt”, a povestit Zoe, care adaugă că Channing este foarte protector cu ea și că formează amândoi un cuplu puternic.

Foto: Hepta

Related Posts

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…