Monica Cismaru ∙ June 23, 2023 ∙ 4 min read

Avem primele imagini din noua producție ”Priscilla”, a cărei intrigă este legată de viața regelui rock ‘n’ roll, Elvis Presley, sau, mai exact, de cea a fostei lui soții, Priscilla Presley.

După succesul filmului ”Elvis”, în regia lui Baz Luhrman, nominalizat la Oscar, apare și producția dedicată fostei soții a regelui rock ‘n’ roll, Priscilla, regizată de Sofia Coppola. Regizoarea i-a distribuit în rolurile principale pe Jacob Elordi – Elvis, și pe actrița Cailee Spaeny – Priscilla.

Jacob Elordi și Cailee Spaeny

Jacob Elordi este actorul consacrat în producții precum Euphoria sau seria The Kissing Booth, iar Caille Spaeny se află de-abia la începutul carierei actoricești, cu o experiență de doar câțiva ani. Spaeny a mai putut fi urmărită în producții precum Pacific Rim: Uprising or The Craft: Legacy , în On the Basis of Sex and Vice  și în miniseria HBO Mare of Easttown , în care a jucat alături de Kate Winslet. 

Rolul Priscillei în producția omonimă ar putea fi rolul vieții ei, grație Sofiei Coppola, care vrea să redea în film parcursul ei ca soție a lui Elvis Presley, dar și ca actriță și femeie de afaceri pricepută.

Priscilla Presley

Scenariul și regia sunt semnate de Coppola, care a folosit ca sursă de inspirație chiar autobiografia Priscillei Presley, Elvis And Me, publicată în 1985 și devenită bestseller New York Times. Potrivit Variety, filmările vor începe la toamnă, în Toronto, Canada.

priscilla

Elvis și Priscilla Presley au fost căsătoriți timp de șase ani, între 1967 și 1973. S-au cunoscut în 1959, pe când Priscilla avea doar 14 ani, iar Elvis, 24. Întâlnirea lor a avut loc în Germania, la o petrecere. Pe atunci, tatăl vitreg al Priscillei era înrolat in Forțele Aeriene Americane și fusese transferat la Wiesbaden, iar Elvis era detașat acolo ca militar.

priscilla
Elvis, Priscilla și Lisa Marie

În 1960, Elvis a revenit în SUA și a căutat-o din nou pe Priscilla, iar în 1967, cei doi se căsătoreau în Las Vegas. La fix nouă luni de la nuntă, s-a născut unicul lor copil, o fiică, Lisa Marie Presley, decedată anul acesta, în ianuarie, la 54 de ani. Priscilla a povestit cum, în timp ce era însărcinată, Elvis i-a spus că vrea o pauză pentru o perioadă, pentru că ”trecea prin niște chestii”. După nașterea Lisei Marie, Elvis nu a mai întreținut relatii intime cu soția lui, a povestit chiar aceasta într-un interviu acordat Barbarei Walters. Explicația pe care și-a oferit-o Priscilla ar fi fost că Elvis se lupta cu imaginea ei de mamă, în timp ce încă o vedea ca pe o fetiță.

Potrivit autobiografiei Priscillei Presley, aceasta a scris că Elvis i-a spus că nu a putut niciodată să facă dragoste cu o femeie care are un copil. ”Începusem să mă îndoiesc de propria mea sexualitate, ca femeie, iar nevoile mele fizice și emoționale nu erau satisfăcute”, mai scria Priscilla.

În August 1977, Elvis moare la casa lui, Graceland, din Memphis la vârsta de 42 de ani, din cauza unui atac de cord.

Foto: Hepta

Related Posts

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…