Monica Cismaru ∙ May 16, 2023 ∙ 3 min read

Personalitatea tv americană Martha Stewart devine cel mai în vârstă model de pe coperta publicației Sports Illustrated.

La 81 de ani, vedeta de lifestyle apare pe coperta publicației dedicate costumelor de baie, pe care apar de obicei cele mai tinere și mai atrăgătoare modele din lume. Martha Stewart o depășește astfel, la categoria de vârstă pe Maye Musk, mama lui Elon Musk, care a apărut în aceeași ipostază pe coperta revistei în 2022, la 74 de ani.

Pe coperta Sport Illustrated Swimsuits au mai apărut, de-a lungul timpului, vedete precum Megan Fox, Elle Macpherson, Bar Refaeli, Tyra Banks, Brooklyn Decker, Rebecca Romijn etc.

MAye Musk, în Sports Illustrated

”Când am auzit că o să apar pe coperta ediției dedicată costumelor de baie Sports Illustrated, m-am gândit: Ei, e destul de bine. Cred că o să fiu cea mai în vârstă persoană care a apărut pe copertă vreodată. Nu mă gandesc la anii mei prea mult, dar consider că acest moment este unul istoric și ar fi indicat să arăt bine”, a declarat cu umor Martha Stewart.

martha stewart sports illustrated

Vedeta americană a fost fotografiată în Republica Dominicană de Ruven Afanador și apare într-un costum de baie într-o piesă, cu decolteu generos. Martha Stewart a fost întrebată și ce ar crede prietenul și colaboratorul ei, rapperul Snoop Dogg, despre apariția de pe copertă. Aceasta a râs și a spus: ”Snoop o să creadă că e fantastic. Motto-ul meu a fost dintotdeauna: Când faci o schimbare, pai ar fi bine să se și vadă. Aăa că am zis de ce să ratez această oportunitate care apare doar o dată în viață? Sper ca această copertă să vă inspire și să încercați lucruri noi, indiferent de etapa vieții în care vă aflați. Schimbare, evoluție și curaj – aceste lucruri sunt bine-venite.”

martha stewart sports illustrated

Martha Stewart este și o femeie de afaceri de succes și s-a remarcat în domeniul cateringului încă din anii ’70, iar în anii ’90 a cunoscut faima mondială când și-a lansat propria ei revistă, Martha Stewart Living, iar imperiul media creat de ea i-a adus o avere de miliarde de dolari.

În 2004, a fost condamnată la cinci luni de închisoare cu executare și la plata unei amenzi de 30 000 de dolari, după ce a fost găsită vinovată de fraudă – după ce a mințit în legătură cu vânzarea unor acțiuni în 2001. După ce a ieșit din închisoare, Martha Stewart a încercat să-și reclădească reputația șifonată și și-a lansat propriul ei reality-show, și-a extins linia de produse alimentare și s-a asociat cu rapperul Snoop Dogg pentru o serie tv tot în domeniul cooking-ului. În perioada în care a fost înshisă, acțiunile companiei ei, Martha Stewart Living Omnimedia, au explodat, iar valoarea acestora a crescut de patru ori până la momentul eliberării ei, în 2005.

Foto: Hepta, Sports Illustrated

Related Posts

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Horoscopul lunii Mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna mai 2024. Berbec Segmentul financiar este răscolit, astfel că…

ADHD la adulți: semne subtile pe care nu le-ai observat

Amâni lucrurile până când termenul limită se apropie periculos de mult? Sau poate ești deseori etichetat ca fiind…

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 13 ani de la nuntă

S-au scurs 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, eveniment urmărit de sute de milioane…