Monica Cismaru ∙ May 16, 2023 ∙ 3 min read

Charlize Theron (47 de ani) este îndrăgostită din nou. Actrița a fost văzută în compania unui nou iubit, în persoana modelului Alex Dimitrijevic.

Cei doi au fost văzuți împreună în ipostaze tandre, ținându-se de mână, în timp ce se îndreptau spre un restaurant din Los Feliz, Los Angeles.

Alex Dimitrijevic face parte din agenția de modelling Next Models și a lucrat pentru branduri precum Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman sau Combo Boxing.

charlize theron
Charlize Theron, Alex Dimitrijevic

Charlize Theron, laureată a premiului Oscar pentru filmul Monster, a păstrat discreția în ultimii ani în ceea ce privește viața ei amoroasă, dupa relația supermediatizată pe care a avut-o cu Sean Penn, încheiată în 2019. Vedeta a mai avut relații cu actorul Craig Bierko, cu solistul trupei Third Eye Blind – Stephen Jenkins, cu actorul Stuart Townsend și cu modelul Gabriel Aubry.

Charlize Theron este mama a doi copii adoptați, Jackson, de 11 ani, și August, de șapte ani, și a declarat că ar renunța oricând la cariera ei artistică pentru a-și dedica timpul copiillor.

Charlize Theron, alături de Stuart Townsend și de Sean Penn

”Ador să fiu mamă mai mult decât să fiu actriță sau producător, nu mi-am imaginat niciodată că voi spune asta. Dacă cineva mi-ar spune mâine: ”Nu le poti face pe ambele”, oare mi-ar părea rău sa renunț la actorie? Desigur. Dar aș face-o fără să clipesc!”, a declarat vedeta.

charlize theron

”Acum, tot ce fac se concentrează asupra copiilor mei. Poate peste zece ani, când copiii o să plece de-acasă, mă văd făcăndu-mi bagajele și călătorind pe trei continente, unde aș filma experiența pentru un show tv, dar asta e viața mea acum”.

Charlize Theron a avut o relație pasională cu Sean Penn, începută în 2013 și încheiată în 2019. Actrița a povestit că despărțirea lor nu a stat sub semnul niciunui scandal, ci pur și simplu relația s-a consumat de la sine și n-a mai mers. ”Am decis de comun acord să ne despărțim”, a povestit atunci Charlize, care a adoptat al doilea copil în timpul relației cu Sean Penn, despre care a spus că a sprijinit-o mult în acest proces. Fiul actriței, Jackson, se identifică drept femeie, iar vedeta este o mare susținătoare a drepturilor minorităților sexuale din SUA.

Foto: Hepta

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…