Monica Cismaru ∙ March 14, 2023 ∙ 3 min read

Unele zodii sunt dotate cu o minte analitică, iar altele se bucură de alte calități, și anume empatia sau intuiția. Care sunt cele mai inteligente zodii din horoscop?

Berbec

Este greu să-i depășești pe Berbeci când vine vorba despre minte. Au o inteligență practică și intuitivă, combinată cu agilitate și cu viteză de reacție, iar toți cei care au îndoieli, se conving imediat de contrariu.

Taur

Inteligența vine în multe forme, iar cei născuți în zodia Taurului sunt cunoscuți pentru inteligența lor emoțională; sunt capabili să simtă și să înțeleagă emoțiile celorlalți, să aibă și empatie și să și citească printre rânduri, de multe ori.

Gemeni

Gemenii au, pe bună dreptate, reputația de a fi foarte sociabili, de a discerne și de a procesa foarte repede informații complexe.

horoscop

Rac

Faptul că Racii nu se află printre primele zodii în ceea ce privește capacitățile lor mentale este datorită faptului (sau din cauza) că natura lor compasională le permite emoțiilor să țină locul judecății.

Leu

Nu contează ce știe sau ce nu știe un lei: în ochii lumii, ei le știu deja pe toate. Ca lideri înnăscuți, au abilitatea de a afișa o siguranță de sine de invidiat.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste incurabile, cu o logică infailibilă și cu simț practic, cu o atenție exagerată pentru detalii și cu minți ascuțite.

Balanță

Așa cum sugerează și numele zodei, cei născuți în acest semn sunt cu capul pe umeri și obiectivi în ceea ce privește opiniile și viziunea asupra lumii. Armonia interioară a Balanțelor le permite să răspundă provocărilor fără grabă, în loc să ia decizii impulsive.

Scorpion

Intenși și pasionali, Scorpionilor nu le scapă nimic. Citesc oamenii din prima și văd dincolo de fațadă, iar nimic nu le excită mai tare creierul decât posibilitatea de a rezolva un mister.

horoscop

Săgetător

Tendința e să-i bănuiești pe Săgetători de lipsa unor calități intelectuale din cauză că, de multe ori, sunt cu capul în nori. De fapt, cei născuți în această zodie sunt mereu gata să-și extindă orizonturile și să învețe lucruri noi.

Capricorn

Practici, metodici și disciplinați dincolo de limite, Capricornii sunt niște achiziții valoroase la locul de muncă, mai ales când vine vorba de rezolvarea problemelor. În sfera personală, cel mai probabil te vei trezi că vei apela la un Capricon când vei avea nevoie de cineva care să-ți spună adevărul fără ocolișuri.

rsător

Nu-ți ia prea mult să-ți dai seama că Vărsătorii se află în fruntea listei celor mai inteligente zodii. Pe lângă faptul că sunt niște șoareci de bibliotecă, se remarcă prin spiritul lor analitic și prin capacitatea de a vedea lucruri pe care alții le scapă din vedere.

Pești

Poate că Peștii sunt ultimii care râd la o glumă, dar numai din cauză că trăiesc într-o lume a lor, singuratică, magică, un univers care funcționează după propriile lui reguli.

Foto: Unsplash

Related Posts

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 13 ani de la nuntă

S-au scurs 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, eveniment urmărit de sute de milioane…

Haddaway lansează alături de Creator Records „Lift Your Head Up”, o piesă despre speranța în față adversității

Haddaway, artistul internațional cunoscut pentru hiturile sale care au definit generații, se alătură Creator Records într-o colaborare de…

Nicole Kidman, celebrată de Institutul American de Film

Nicole Kidman (56 de ani) a fost celebrată zilele acestea la Los Angeles de Institutul American de Film,…

Cele mai importante momente din istoria Jocurilor Olimpice

Când și cum au apărut Jocurile Olimpice, care au fost cele mai importante momente ale istoriei? În așteptarea…

De ce ne este greu să renunțăm? Arta de a renunța

Nu e ușor să renunți. Pentru că orice proces de renunțare este un proces de pierdere, iar acesta…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Ioana Borțan, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Russell Crowe va juca în remake-ul ”Exorcistul”

Filmul clasic de groază Exorcistul, lansat în 1973, are parte de un remake, ce va aparea în cinematografe…

Andrei Bănuță: „Pentru mine contează ce spun și ce simt atunci când cânt”

Melodiile lui se transformă instantaneu în hituri, ba chiar devin virale pe TikTok. Iar versurile și vocea lui…

Tartă cu lămâie și busuioc. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Această tartă cu lămâie și busuioc este alegerea perfectă pentru zilele de primăvară. Gustul curajos al lămâilor este…

Ce aduce nou Gala Premiilor Gopo 2024. Cine sunt vedetele așteptate pe covorul roșu luni, 29 aprilie

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, se întoarce la cea de-a 18-a ediție…