Bianca Sterie ∙ February 3, 2023 ∙ 5 min read

Comedii romantice, blockbustere Marvel, drame nominalizate la Oscar: iată care sunt tilurile pe care le vedem în februarie la cinema.

Knock at the Cabin – Premiera: 3 februarie

În regia lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin urmărește povestea unei vacanțe care ia o turnură neașteptată. O fată și părinții ei sunt luați ostatici de niște străini înarmați, care le cer să facă o alegere tulburătoare pentru a evita apocalipsa. În scurt timp, familia trebuie să ia o decizie pentru a se salva, înainte ca totul să fie pierdut. 

Oldboy – Premiera: 3 februarie

Un thriller în regia lui Park Chan-wook (The Handmaiden, Thirst), Oldboy spune povestea unui bărbat care ajunge să fie răpit și ținut pentru 15 ani în captivitate. Într-o zi, însă, el este eliberat și pornește în căutarea celui care i-a distrus viața și a motivului care l-a determinat să-i facă asta. 

Ramon – Premiera: 3 februarie

O comedie pe care nu ai voie să o ratezi luna aceasta, filmul lui Jesus del Cerro îl are în prim-plan pe Ramon (Pavel Bartoș), un bărbat pasionat de viticultură, a cărui viață e dată complet peste cap atunci când, pe neașteptate, se îndrăgostește de o femeie extrem de frumoasă. 

The Banshees of Inisherin – Premiera: 3 februarie

Colin Farrell și Brendan Gleeson joacă rolurile a doi bărbați, cei mai buni prieteni de-o viață, se trezesc într-un impas copleșitor atunci când unul dintre ei hotărăște brusc să rupă relația lor, o decizie care are consecințe alarmante pentru viețile amândurora.

Titanic (relansare în format 3D 4K HDR) – Premiera: 10 februarie 

Celebrul film al lui James Cameron va fi relansat în cinematografe într-un nou formal, chiar în prag de Valentine’s Day. Sunteți gata pentru o reîntâlnire cu Jack și Rose?

Magic Mike’s Last Dance –  Premiera: 10 februarie

În regia lui Steven Soderbergh, Magic Mike’s Last Dance ni-l aduce din nou pe Channing Tatum pe marile ecrane, în deja celebrul rol al lui Mike Lane, stripperul care face de fiecare dată un show extraordinar cu mișcările sale.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Premiera: 17 februarie

Dor de o nouă aventură Marvel? Ei bine, luna februarie ni-l readuce pe Ant-Man pe marile ecrane. De această dată, Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) explorează tărâmul cuantic, unde interacționează cu cele mai ciudate creaturi ciudate și pornesc într-o călătorie care depășește limitele a tot ceea ce credeau că este posibil până acum. 

Till – Premiera: 17 februarie

O poveste despre rasism, iubire și curaj, Till este o adevărată lecție de viață. În 1955, după ce micul Emmett Till (Jalyn Hall) este ucis cu brutalitate, mama lui promite că va expune rasismul din spatele atacului în timp ce lucrează pentru ca cei implicați să fie aduși în fața justiției.

The Perfect Escape – Premiera: 17 februarie

Regizat de Cristina Jacob, The Perfect Escape este o comedie romantică despre relațiile interumane, o observație a peripețiilor iubirii la diverse vârste, dar și în diverse culturi. 

Empire of Light – Premiera: 24 februarie

Cu o distribuție care îi include pe Olivia Colman, Colin Firth, Toby Jones și Tom Brooke, filmul lui Sam Mendes este o dramă despre puterea conexiunii umane în vremuri tulburi, plasată într-un oraș de coastă englezesc la începutul anilor 1980.

Foto: outnow.ch

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…