A List Magazine ∙ January 6, 2023 ∙ 2 min read

Unul dintre lucrurile esențiale pentru o viață sănătoasă constă în a avea o dietă echilibrată, cu vitamine și nutrienți care să ne ajute să avem energie pe parcursul întregii zile.

Iată care ar fi pașii de urmat pentru o dietă echilibrată și care să te readucă în formă, respectând doar niște indicații simple.

Ca să mănânci mai echilibrat, să îți creezi noi obiceiuri sănătoase poți apela la dieta Ikanos. Este ușor de folosit și mereu aproape de tine când simți că ai nevoie de sprijin. De fapt Ikanos este un program digital care îi poate ajuta pe cei care vor să slăbească sustenabil și să ducă o viață mai sănătoasă, reechilibrandu-le dieta și decodificând emoțiile legate de mâncare.

Programul Ikanos este diferit de orice altă metodă de slăbit pentru că este sustenabil, nu îți interzice nici un aliment, te ajută să adopți obiceiuri mai sănătoase potrivite stilului tău de viață, te susține zilnic pentru a-ți menține motivația și face toate astea fără a pune presiune pe tine.

Cu dieta Ikanos beneficiezi fie de un program fix care să te ajute să îți atingi obiectivele printr-un plan alimentar fix, în cazul în care ai nevoie de disciplină alimentară. Dacă vorbim de FlexIkanos, niciun aliment nu este interzis, iar programul este făcut astfel încât să se potrivească cu stilul fiecăruia și unde nu trebuie să stai mereu să numeri caloriile, deoarece acestea sunt deja calculate de aplicație, astfel încât să beneficiezi de toate vitaminele, mineralele si nutrienții necesari fiecărei zile.

Dacă vrei să slăbeaști, FlexIkanos are patru etape: etapa de Adaptare, care durează o săptămână; etapa de Slăbire I, pe care o urmezi până când nu mai slăbești suficient în fiecare săptămână; etapa de Slăbire II care se ține până la finalul săptămânii 15 sau până când ești mulțumit de cât ai slănit. După tot procesul de slăbire urmează etapa de Menținere, care trebuie ținută până reușești să îți stabilisezi greutatea sau vrei să continui să slăbești. Citeste contianuarea aici!

Related Posts

Madonna, aplaudată de cea mai mare mulțime live de fani

În fața scenei uriașe construite pe plaja Copacabana, din Rio de Janeiro, cea mai mare mulțime live de…

George Clooney, aniversare discretă

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, George Clooney a împlinit zilele trecute 63…

Cele mai frumoase insule din Europa

În căutarea liniștii, a relaxării, a peisajelor paradisiace și a plajelor îmbietoare, îți prezentăm un clasament al celor…

Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024. Berbec Situații controversate în plan financiar! Este vorba…

Cum a fost Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului

O nouă ediție Met Gala a avut loc aseară la New York, iar celebritățile și-au dat doctoratul în…

Coffee Time! Interviu cu Andrei Cristian Stoica

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Vlad Huidu o ia la întrebări pe soția lui, Giulia

Cum arată o discuție tête-à-tête, între doi soți? Dar între doi soți celebri, care au și participat la…

Eroii României la Jocurile Olimpice

Ediția de la Paris de anul acesta se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Un moment…

Savantele (reale ale) României

La nivel global, în prezent, doar 33% dintre cercetători sunt femei. Acestora li se acordă mai puține finanțări…

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…