Monica Cismaru ∙ December 2, 2022 ∙ 2 min read

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în Statele Unite ? Meghan Markle și Prințul Harry și-au ales ca moment al lansării trailerului documentarului lor de pe Netflix fix perioada în care Prințul William și Kate Middleton întreprind o vizită pe teritoriul Statelor Unite.

Intitulat Harry&Meghan, documentarul Netflix se află în producție de aproape doi ani, timp în care potagoniștii au adunat suficient material pentru a rezultatul care urmează să fie lansat luna aceasta. Presa internațională s-a grăbit să tragă concluzia că lansarea trailerului pentru Harry&Meghan, chiar în a doua zi a vizitei Prinților de Wales în SUA, vine ca o declarație de război.

Documentarul își propune să prezinte viața privată a Ducilor de Sussex după ce au părăsit familia regală britanică, în 2020. ”Nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, spune Prințul Harry în trailer, iar Meghan îi ține isonul: ”Având în vedere că miza este atât de mare, nu e logic ca povestea noastră să fie spusă chiar de noi însine?” ”A trebuit să fac tot ce mi-a stat în putință pentru a-mi proteja familia”, mai spune Harry în teaserul de un minut al documentarului, în care apare și o imagine cu Prinții de Wales, William și Kate, care sunt surprinși cu o grimasă.

harry&meghan

Trailerul mai conține și câteva fotografii din arhiva personală a Ducilor de Sussex, nemaipublicate până acum. Documentarul Harry&Meghan apare în preajma lansării Memoriilor Prințului Harry, intitulate Spare, și agită și mai mult apele în rândul familiei regale britanice, care se așteaptă la diverse reacții controversate legate de noile demersuri ale Ducilor de Sussex, prin care aceștia ar face dezvăluiri incendiare.

Publicul  se așteaptă ca Meghan și Harry să facă lumină asupra relațiilor lor cu regalitatea britanică sau să arunce gaz pe foc și mai mult decât au făcut-o până acum prin diversele lor declarații.

Între timp, Prinții de Wales, William și Catherine, își continuă vizita în SUA, care se încheie vineri cu o ceremonie pentru Earthshot Prize, gala ce premiază ideile inovatoare legate de protecția mediului.

Foto: Netflix

Related Posts

Sadeck Waff a semnat momentul surpriză din cadrul evenimentului IQOS Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Fursecuri ca la bunica acasă

Descoperă gustul autentic al copilăriei cu produsele Secretul Bunicii! Fiecare mușcătură te transportă într-o călătorie în timp, una…

Cum să faci față alergiilor sezoniere?

Strănut, ochi roșii, nas curbat sau dificultăți de respirație: e sezonul alergiilor. Cum să faci față alergiilor sezoniere?…

Un nou-născut și încă trei copii: cum arată o zi din viața actriței Hillary Duff

Hillary Duff a născut al patrulea copil la începutul lunii mai, iar, de atunci, paginile ei de socializare…

EU SUNT MAYA, cel mai emoționant eveniment marca Gașca Zurli va vea loc pe 1 iunie, începând cu orele 11.00, la Sala Palatului. Ai multe motive bune să-ți aduci copilul la spectacol!

Nu este copil care să nu fredozene Am o căsuță mică, așa și-așa, și nici părinte care să nu…

Demi Moore, Regina Balului la Festivalul de Film de la Cannes

După aproape 30 de ani de absență, Demi Moore revine pe Croazetă mai strălucitoare ca oricând și e…

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…