Monica Cismaru ∙ November 7, 2022 ∙ 2 min read

Cel de-al treisprezecelea episod #GataDeBusiness, realizat de către Raiffeisen Bank și moderat de Andreea Esca, este despre mult noroc și despre energia debordantă, în primul rând, pentru că îl are ca invitat pe Chef Andrei Voica, owner Nobel Cuisine din Craiova.

În urmă cu câțiva ani, Andrei Voica a câștigat MasterChef, fiind printre puținii concurenți care au debordat de încredere de la început până la final. Această atitudine, care îl definește în general, l-a ajutat să își îndeplinească visul de a avea propriul restaurant ⸻ Nobel Cuisine ⸻, chiar la el acasă, locul unde a simțit că s-a întors victorios după o perioadă definitorie în evoluția sa ca Chef, perioadă petrecută în Spania. „Ce am realizat în România, nu aș fi realizat niciodată în Spania. În România am simțit că pot deschide o nișă, că le pot arăta oamenilor și altceva. În Spania m-am format. Eu port pe tunici atât steagul României, cât și pe cel al Spaniei, drept respect”, i-a spus Andrei Andreei Esca în interviul de mai sus.

Pasiunea și talentul de a găti le-a moștenit de la mama și bunica lui, dar pe care simte că le-a întrecut. Deviza lui este aceea de a găti, mai presus de orice, corect și cu gust: momentul când clienții lui vin cu drag la restaurant și îi spun „Ce vrei tu, Chef!” simte că este cea mai mare realizare.

Însă, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, povestea de succes a lui Andrei Voica implică alte și alte straturi de business, numeroase sacrificii și la fel de multe provocări. Despre cum s-a raportat la toate aceste aspecte, de la primul an care a fost extrem de dificil, la perioada de pandemie pe care a reușit să o depășească cu ajutorul Raiffeisen Bank (partenerul care i-a arătat drumul cel mai bun, așa cum face și el cu clienții săi), poți afla direct de la fondatorul Nobel Cuisine ascultând interviul pe care i l-a acordat Andreei Esca.

Mai mult, Andrei Voica îți mărturisește ce implică să lucrezi un meniu, cât durează și cât de multe detalii se află în spatele a ceva ce poate ți se pare extrem de firesc.

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu RaiPOS, aplicația prin care telefonul tău Android devine POS!

Related Posts

Andreea Esca: Gânduri de final de an…

Pe sfârșit de an am ales să fac ceva nou, foarte nou. Voi încerca să stau doar cu…

Interviu: Ilie Năstase, despre „Nasty”

Un film așteptat de toți iubitorii tenisului. Un documentar care aduce nume mari din istorie în fața spectatorilor…

Andreea Esca, despre oameni, AI și relațiile reale

Prietenul lui Aris, A., mi-a redat liniștea după ce mi-a povestit că i-a cerut numărul de telefon unei…

Andreea Esca, față în față cu Robbie Williams

Andreea Esca a realizat un interviu savuros cu Robbie Williams, care urmează să susțină un concert la București…

Andreea Esca, despre ziua în care l-a întânit pe Charles. Trăiască Regele!

Îmi amintesc perfect ziua în care am avut onoarea de a-i lua un interviu pe atunci Prințului Charles,…

Robbie Williams, ești un om normal

Asta mi-a spus că este cel mai frumos compliment pe care și l-ar dori. Și chiar așa e….

Hai să ne descleștăm maxilarele! Text by Andreea Esca

Îl aștept pe 2023 ca pe Moș Crăciun. Că poate se termină cu toată nebunia din jur, la…

Planuri date peste cap din cauza furtunii de pe Mediterana. Andreea Esca, jurnal de bord din croaziera Goop-Celebrity Beyond, ziua 5

Toată noaptea a fost furtună, valuri măricele, vânt puternic, așa că la nici ora 8 dimineața ne-a trezit…

Andreea Esca, jurnal de bord, Ziua 4 din croaziera Goop- Celebrity Beyond. Corespondență din Italia!

Ciao, Alisters! Am acostat în Santa Margherita! La ora 9:00 am avut un workshop foarte interesant cu Dr…

Andree Esca, în periplu pe Mediterană, în croaziera Goop- Celebrity Beyond. Jurnal de bord, Ziua 3

Ne-am trezit cu greu la ora 8:00 ca să fim gata pentru sportul de la 9:00 cu antrenorul…