Monica Cismaru ∙ October 31, 2022 ∙ 3 min read

Pe lângă șarmanții Lucas Bravo (Gabriel) și Lucien Laviscount (Alfie), cei doi protagoniști din Emily in Paris și pretendenții la inima personajului principal, Emily, o nouă prezență masculină fermecătoare își face loc în distribuția serialului, în sezonul trei.

Este vorba despre actorul Paul Forman, care va interpreta rolul Nicolas de Leon, un prinț moștenitor și președinte al companiei familiei sale, JVMA.

paul forman
Paul Forman

Nicolas de Leon poate părea din exterior doar un alt băiat de bani gata, cu un statut privilegiat, dar acesta se confruntă cu presiunea de a dovedi lumii că nu este doar un moștenitor norocos și că este capabil de lucruri mărețe. Legătura dintre Emily și Nicolas nu se va realiza doar pe baza businessului, ci vor fi uniți și pe plan personal. Și da, este posibil ca el să fie cel de-al treilea posibil iubit al lui Emily (Lily Collins), care deja se află într-un hățiș sentimental format din Gabriel (Lucas Bravo) și Alfie (Lucien Laviscount).

emily in paris
Emily in Paris

Sezonul doi al popularului serial de pe Netflix s-a încheiat cu noi orizonturi – atât profesionale cât și personale care I se deschid lui Emily, iar intriga nu face decât să se intensifice în sezonul trei, anunțat spre difuzare pe 21 decembrie 2022.

Paul Forman este actor de origine franco-engleză care a mai jucat în producții precum Neverland (2019) și în serialul Amazon Prime Frank of Ireland. Paul a lucrat și ca model și a derulat campanii în Franța, Germania, Italia și în Australia, pe lângă Marea Britanie. A apărut pe coperțile publicațiilor Attitude și Desnudo și a colaborat cu branduri precum Cartier, Calvin Klein, Clarins, Schwarzkopf, Zalando și Next. Pe lângă cinematografie și modelling, Forman este și scenarist și a semnat prima lui piesă de teatru, în care a și interpretat rolul principal, jucată în Marea Britanie, și a început să scrie și scenariul primului său lugmetraj.

paul forman
Paul Forman

Într-un interviu acordat publicației Chromatica, Paul Forman a declarat că visul lui este să-l interpreteze pe James Bond sau măcar sa joace un rol în seria binecunoscută.

Actorul locuiește în sudul Franței, loc pe care îl descrie ca fiind ”paradisul pe pământ”.

Pe lângă Paul Forman, alte nume noi se alătură distribuției Emily in Paris, cum ar fi Melia Kreiling, care va interpreta rolul Sofia Sideris, o artistă de origine greacă care va expune în galeria condusă de Camille. Sofia se va trezi implicată într-o aventură amoroasă toridă, anunță actrița, care nu oferă mai multe detalii despre rolul ei.

Foto: Instagram, Netflix, Chromatica/ Dimitris Theocharis

Related Posts

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Horoscopul lunii Mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna mai 2024. Berbec Segmentul financiar este răscolit, astfel că…

ADHD la adulți: semne subtile pe care nu le-ai observat

Amâni lucrurile până când termenul limită se apropie periculos de mult? Sau poate ești deseori etichetat ca fiind…

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 13 ani de la nuntă

S-au scurs 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, eveniment urmărit de sute de milioane…