Monica Cismaru ∙ October 25, 2022 ∙ 2 min read

Richard Gere (73 de ani), actorul care a devenit idolul femeilor în anii ´80-´90 datorită comediilor romantice în care a jucat (și nu numai) va reveni pe marile ecrane în rolurile care l-au consacrat, acelea de burlac seducător. După o pauză de cinci ani de pe platourile de filmare, Richard Gere s-a apucat din nou de filmat și va putea fi urmărit în drama Longing, un remake după o producție israeliană, lansată în 2017, în regia lui Savi Gabizon.

Gere va interpreta în Longing rolul unui burlac trecut de prima tinerețe care decoperă că a avut un fiu de 20 de ani care a murit, cu una dintre fostele sale iubite.

richard gere

De la aflarea veștii că a fost tatăl unui tânăr de 20 de ani care nu mai este, personajul interpretat de Gere începe să-și evalueze viața și alegerile făcute de-a lungul timpului și să exploreze viața fiului său dispărut, în paralel cu analiza propriului său parcurs.

Filmul original, lansat în 2017, a fost un mare succes în viziunea criticilor, la nivel internațional, și a fost proiectat la Festivalul de Film de la Veneția și la TIFF.

Filmările pentru Longing au început deja în Ontario, Canada.

richard gere
Richard Gere și Alejandra Silva

Richard Gere a stat departe de platourile de filmare in ultimii ani și s-a dedicat vieții de familie. Acesta s-a căsătorit în 2018 cu o femeie mai tânără cu 34 de ani decât el, vedeta de origine spaniolă Alejandra Silva, cu care are doi fii: Alexander a venit pe lume în 2019, iar în 2020, Alejandra Silva a născut cel de-al doilea copil. Richard Gere mai are un fiu în vârstă de 22 de ani, Homer James Jigme, provenit din mariajul cu actrița Carey Lowell.

Richard Gere este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood și a interpretat roluri în filme de succes, din toată paleta de genuri – de la comedii romantice, la drame, musicaluri, acțiune: Pretty Woman, Runaway Bride, An Officer and a Gentleman, The Jackal, Primal Fear, Chicago etc.

Vestea bună pentru fanii lui Richard Gere este că acesta nu se oprește doar la drama Longing. El urmează să mai apară în comedia Maybe I Do, alături de Susan Sarandon, de Emma Roberts și de Diane Keaton, în The Making Of, alături de Diane Keaton (din nou), de Blake Lively și de Lin-Manuel Miranda.

Foto: Hepta

Related Posts

Eroii României la Jocurile Olimpice

Ediția de la Paris de anul acesta se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Un moment…

Savantele (reale ale) României

La nivel global, în prezent, doar 33% dintre cercetători sunt femei. Acestora li se acordă mai puține finanțări…

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…