Monica Cismaru ∙ September 23, 2022 ∙ 2 min read

Gwyneth Paltrow a scris un eseu adresat ei înseși cu ocazia apropierii împlinirii a 50 de ani, pe 27 septembrie. Actrița vorbește despre greșelile din trecut, când nu și-a setat anumite limite sănătoase și despre felul în care a acceptat situații inconfortabile în loc să le denunțe.

Gwyneth Paltrow, fondatoarea brandului de wellness GOOP, a scris un eseu personal, în care analizează greșelile din trecut și reflectează asupra viitorului, în care vorbește despre regretele care o țin trează noaptea și despre speranța că va învăța din toate erorile neintenționate comise de-a lungul timpului.

”Am rănit oameni, niciodată intenționat, am dezamăgit oameni prin a nu fi persoana de care aveau nevoie. M-am trădat pe mine însămi pentru a păstra liniștea. Am depășit limite, unele amintiri chiar mă țin trează noaptea și m-au făcut să ma frământ neîncetat. Cel mai grav a fost că n-am vorbit când trebuia pentru a nu deranja (…) Ar fi trebuit să spun ceea ce gândesc pentru a nu lăsa loc suferințelor și consecințelor nefaste. ”Nu. Nu e în regulă. Așteptările altora față de mine n-au fost întotdeauna cele mai potrivite. Anumite comportamente au fost deplasate. Nu mai pot continua în aceasta relație. Acest proiect nu mi se potrivește. Tu nu ești bun pentru mine”, se destăinuie pe site-ul brandului ei Gwyneth Paltrow, care adaugă că nu s-ar întoarce în timp să repare greșelile deoarece acestea au învățat-o lecții valoroase, pe care încearcă să le transmită copiilor ei.

”Măcar m-au determinat să-mi pun întrebări, să caut o versiune mai bună de-ale mele”, continuă actrița.

Gwyneth Platrow este mama a doi copii – ea are o fiică, Apple, în vârstă de 18 ani, și un fiu, Moses (16 ani), al căror tată este rockerul Chris Martin (Coldplay). Actrița este căsătorită cu producătorul de film și antreprenorul Brad Falchuck. Vedeta este și o antreprenoare pricepută, pe lângă o actriță de succes – ea și-a dezvoltat de la an la an brandul de wellness GOOP, prin care comercializează produse cosmetice, de îngrijire a corpului și pentru casă, produse de natura holistică și mai deține și o publicație omonimă.

În anii 90, Gwyneth Paltrow a avut relatii cu Brad Pitt și cu Ben Affleck, doi dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. În 1999, actrița a câștigat Premiul Oscar pentru rolul ei din filmul Shakespeare In Love.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…