Monica Cismaru ∙ August 31, 2022 ∙ 2 min read

Kate Moss (48 de ani) își extinde aria de activitate și intră în domeniul wellness-ului prin lansarea propriului ei brand, Cosmoss. Conceptul este programat spre lansare pe 1 septembrie și cuprinde o gamă de produse naturiste, de la parfumuri la alte elemente ”realizate cu meticulozitate, din ingrediente puternice, naturale”, iar cel mai probabil gama va cuprinde și un ulei de canabidiol, scrie presa britanică.

Modelul în vârstă de 48 de ani deja a creat o pagină de Instagram dedicată brandului ei, Cosmoss, în care a publicat mai multe fotografii și filmulețe în care își descrie ”călătoria spre autoacceptare și către eliberarea propriului eu.”

De asemenea, Kate Moss mai spune despre Cosmoss că este poziționat ca un brand de autoîngrijire creat pentru parcursul vieții moderne. Cosmoss vine ca o extindere a celeilalte afaceri pe care o conduce modelul britanic, o agenție de talent-management din care face parte și fiica ei, Lila, dar și a activității de director de creație pentru Diet Coke, Kate fiind prima ocupantă a acestui job în Marea Britanie.

Chiar dacă pe mulți i-ar putea mira interesul lui Kate Moss pentru wellness și wellbeing, din cauza trecutului ei tumultos, presărat cu petreceri, substanțe interzise și alcool, Kate Moss a făcut în ultmii ani o schimbare la 180 de grade și a început să fie din ce în ce mai interesată de latura holistică a vieții. Modelul practică yoga zilnic alături de Nadia Narain, una dintre cele mai apreciate instructoare din Londra și autoarea mai multor volume de dezvoltare personală.

De asemenea, Kate Moss frecventează des și TheLifeCo Bodrum, un retreat de wellbeing și de detox din Turcia, iar acasă încearcă să ducă un stil de viață cât mai sănătos și este adepta juicingului.

Kate Moss își propune ca, prin Cosmoss, să ”celebreze fiecare zi exact așa cum este, cu toate imperfecțiunile, iar ritualurile de auto-îngrijire să deschidă ușa către echilibru, recuperare și dragoste”.

Foto: Hepta

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…