A List Magazine ∙ August 24, 2022 ∙ 8 min read

Sfârșitul verii aduce multe noutăți în toate domeniile. Iat noi vă ținem la curent cu toate lansările.

Maroccanoil lansează o gamă complete pentru îngrijirea corpului: 6 arome noi pentru călătorii senzoriale memorabile

Moroccanoil, lider mondial în domeniul produselor de înfrumusețare infuzate cu ulei de argan, a lansat o gamă completă pentru îngrijirea corpului. Noua linie Moroccanoil Body include geluri de duș, săpun lichid, loțiuni de corp, body souffle, body butter, dry body oil, shimmering body oil, pure argan oil, night body serum, parfum pentru păr și corp, în șase arome originale Moroccanoil, de inspirație mediteraneană, ce ne conduc în călătorii senzoriale fără precedent.

Grație ingredientelor de calitate, atent alese în funcție de delicațea, dar și eficiența lor, și al uleiului de argan bogat în oxidanți, noile produse Moroccanoil Body îngrijesc și protejează pielea, o hrănesc și o lasă strălucitoare și irezistibil de frumoasă.

Noua linie Moroccanoil Body ne trimite în călătorii olfactive exotice prin intermediul a șase arome de inspirație mediteraneană.

  • Parfum original Moroccanoil
  • Parfum Bergamote Fraîche
  • Parfum Ambre Noir
  • Parfum Oud Minéral
  • Parfum Spa du Maroc
  • Parfum Ambiance de Plage.

Curățare prietenoasă cu pielea și mediul, cu noile produse Uriage

Curățarea pielii este importantă, chiar mai importantă decât tratamentele cosmetice. O piele curată este o piele sănătoasă. Dar când e prea curată, devine vulnerabilă. Motiv pentru care trebuie să ne alegem cu grijă produsele pe care le folosim. Să curețe perfect, dar în același timp cu blândețe, adică eficiente și sigure și delicate precum noile produse Uriage de curățare a tenului.

Un produs prietenos cu pielea, dar și cu mediul, este noul gel de curățare Tolederm Control de la Uriage, cu acțiune rapidă de calmare, având o formulă pe bază de apă termală Uriage (bogată în minerale calmante),  squalan vegetal, extract hidrolizat de alge Laminaria Digitata. Tolederm Control este un gel laptos, care curăță eficient chiar și tenul cel mai sensibil. Acesta nu conține parfum, alcool sau siliconi, dar are până la 97% ingrediente de origine naturală. Cu un pH fiziologic, el nu irită ochii, fiind potrivit chiar pentru persoanele care poartă lentile de contactat. Tolederm Control este un produs care nu necesită clătire pentru că nu lasă pielea grasă!

Toată gama produselor Uriage conține ingrediente prietenoase cu pielea și mediul, iar ambalajele sunt fabricat cu responsabilitate pentru a reduce poluarea planetei.

L’Oréal Paris Préférence Vivid Colours este hair stylist pentru Irina Rimes în primul concert în Metaverse din România

L’Oréal Paris este primul brand de beauty din România care susține o inițiativă locală în Metaverse, prin sponsorizarea aplicației VR, creată special pentru lansarea celui mai recent album al Irinei Rimes: “Acasă”. Albumul a fost compus într-un drum de redescoperire al Irinei, luând țara la pas și făcând muzică ad-hoc prin cele mai frumoase locuri pe care le poate oferi România. În 3 dintre cele 11 lumi imersive, avatarul Irinei Rimes își va alege o culoare îndrăzneață pentru păr, din noua gamă L’Oréal Paris Préférence Vivid Colours: Rose Gold, Bright Red sau Smokey Grey. Aplicația se va lansa oficial în vara lui 2022.

Colorarea părului, o decizie care pornește cu o experiență virtuală

L’Oréal Paris este un brand pionier în ceea ce privește experiențele virtuale, fiind primul care a lansat încă din 2018 instrumentul de testare virtuală a culorii părului pe propriile platforme online. Astfel, concertul Irinei Rimes din Metaverse a fost ocazia perfectă de expunere a celei mai recente colecții din portofoliul de colorare permanentă, Préférence Vivid Colours, de la L’Oréal Paris. Rezultatul este unul la fel de fantastic precum întreaga lume virtuală creată pentru acest eveniment. Cu această ocazie, brandul a reușit să îi schimbe culoarea părului Irinei chiar în timpul concertului, lucru imposibil de realizat într-un eveniment offline. Un preview al concertului VR poate fi văzut în avant-premieră pe canalul de YouTube al artistei.

Intrarea în Metaverse, prin conceptul creat de Bogdan Păun, în parteneriat cu Global Records, este un pas firesc pentru L’Oréal, deoarece transformarea digitală este o prioritate și o misiune comună a întregului grup, și suntem cu atât mai mândri cu cât echipa din România este prima la nivel global care a adus brandul L’Oréal Paris într-un concert din Metaverse.”, a declarat Daniela Crăciun-Mercaș, Digital Manager Consumer Products L’Oréal România.

Tehnologia Préférence Vivid Colours aduce nuanțe intense și îndrăznețe, adresate GenZ și tuturor consumatorilor nativ digitali. Această gamă inspiră curaj și emoție, de aceea concertul Metaverse al Irinei Rimes este cea mai potrivită alegere pentru lansarea în România a noii noastre game.”, a afirmat Robert Chiriță, Product Manager L’Oréal Paris Colorare.

„Irina a fost scanată ca să poată să fie digitalizată și transformată într-un caracter aplicabil în Metaverse, fiind o muncă a zece departamente care au lucrat doar la conturarea caracterului ei virtual, de la ochi, până la haine. Odată cu lansarea acestui album, o să existe și primul concert Metaverse din România. Ba mai mult, urmează să lansăm și o aplicație oficială VR până la finalul verii.”, a susținut Bogdan Păun, Owner NGM Creative.

Echipa care a contribuit la realizarea acestui proiect este formată din Robert Chiriță, Product Manager L’Oréal Paris Colorare; Daniela Crăciun-Mercaș, Digital Manager Consumer Products L’Oréal Romania; Ana-Maria Dumitrescu, Jr. Community Manager L’Oréal Paris; Vlad Tudosie, Client Lead Zenith Media, Gabriel Rău, Media Planner Zenith Media; Adriana Popescu, Talent Agent Global Records și Bogdan Păun, Owner NGM Creative.

La Kaufland, pregătiți de școală dintr-o singură oprire

Din 24 august, Kaufland introduce în magazine noul sortiment de articole potrivite pentru noul an școlar, la prețuri avantajoase. Oferta cuprinde o varietate extinsă de produse școlare – de la rechizite, la haine, accesorii și piese de mobilier, pentru echiparea completă a elevilor, dintr-o singură oprire.

În săptămânile următoare, părinții și copiii care se pregătesc de școală sunt așteptați în magazinele Kaufland cu oferte speciale și reduceri la rechizite și produse de papetărie pentru toate vârstele.

Prețurile avantajoase reflectă angajamentul companiei de a găsi soluții concrete în beneficiul bugetului clienților săi. Astfel, prețurile încep de la 0.39 bani pentru un caiet A5, 40 file.

De asemenea, în perioada 02-04 septembrie, clienții care scanează cardul Kaufland, beneficiază de 25% reducere la toată categoria de papetărie și articole pentru școală.

Printre produsele disponibile, se numără și marca proprie Talentus®. De la caiete și pixuri, la acuarele, pânză pentru pictat și fișe educative, rechizitele sunt create special pentru a stimula creativitatea școlarilor și a-i ajuta să își dezvolte abilitățile.

Oferta este completată de numeroase modele de ghiozdane colorate și moderne, precum și accesorii, pentru o bună organizare a spațiului de lucru de pe birou.

Kaufland propune și o selecție de piese vestimentare pentru școlari și preșcolari, fabricate din bumbac și materiale de calitate, precum – tricouri pentru fete și băieți, cardigane, cămăși, fuste și pantaloni, dar și pantofi sau articole de lenjerie pentru copii.

De asemenea, pentru cei care vor să creeze și acasă un mediu de lucru plăcut pentru copii, vor găsi la Kaufland piese de mobilier simplu și modern, din gama Kidland.

Mărcile proprii Talentus® și Kidland au fost create în conformitate cu principiile de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător. Kaufland investește în calitatea durabilă și siguranța articolelor sale marcă proprie. Drept dovadă, toate produsele din lemn sunt certificate FSC, iar articolele de papetărie poartă sigiliul „Blauer Engel” pentru hârtie reciclată.

Produsele sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din țară, în limita stocului disponibil.

Related Posts

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 13 ani de la nuntă

S-au scurs 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, eveniment urmărit de sute de milioane…

Haddaway lansează alături de Creator Records „Lift Your Head Up”, o piesă despre speranța în față adversității

Haddaway, artistul internațional cunoscut pentru hiturile sale care au definit generații, se alătură Creator Records într-o colaborare de…

Nicole Kidman, celebrată de Institutul American de Film

Nicole Kidman (56 de ani) a fost celebrată zilele acestea la Los Angeles de Institutul American de Film,…

Cele mai importante momente din istoria Jocurilor Olimpice

Când și cum au apărut Jocurile Olimpice, care au fost cele mai importante momente ale istoriei? În așteptarea…

De ce ne este greu să renunțăm? Arta de a renunța

Nu e ușor să renunți. Pentru că orice proces de renunțare este un proces de pierdere, iar acesta…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Ioana Bortan, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Russell Crowe va juca în remake-ul ”Exorcistul”

Filmul clasic de groază Exorcistul, lansat în 1973, are parte de un remake, ce va aparea în cinematografe…

Andrei Bănuță: „Pentru mine contează ce spun și ce simt atunci când cânt”

Melodiile lui se transformă instantaneu în hituri, ba chiar devin virale pe TikTok. Iar versurile și vocea lui…

Tartă cu lămâie și busuioc. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Această tartă cu lămâie și busuioc este alegerea perfectă pentru zilele de primăvară. Gustul curajos al lămâilor este…

Ce aduce nou Gala Premiilor Gopo 2024. Cine sunt vedetele așteptate pe covorul roșu luni, 29 aprilie

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, se întoarce la cea de-a 18-a ediție…