Monica Cismaru ∙ August 16, 2022 ∙ 3 min read

La o lună de la căsătoria-fulger din Las Vegas, Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) se pregătesc de nuntă. Cuplul va organiza o petrecere grandioasă de trei zile și trei nopți, care va avea loc în acest weekend, la ferma mirelui din Riceboro, statul Georgia.

Nunta de trei zile a celor două vedete va fi organizată pentru prietenii apropiați și pentru familie și va demara cu o cină festivă vineri seara, va continua cu ceremonia propriu-zisă sâmbătă, iar celebrările se vor încheia duminică printr-un picnic cu grătar. Mireasa Jennifer Lopez va purta o rochie creație Ralph Lauren, realizată în Italia, iar toată nunta va fi prezentată în paginile publicației Vogue, relatează presa americană.

jennifer lopez nunta

Jennifer Lopez și Ben Affleck au apelat la serviciile unui organizator de nunți celebru, în persoana lui Colin Cowie, care percepe un onorariu care pornește de la 25 000 de dolari și care poate urca până la milioane de dolari: acesta a mai colaborat cu vedete precum Opah Winfrey, Michael Jordan și chiar cu JLo în trecut. Se pare că printre invitații la nuntă se vor număra Jimmy Kimmel, Casey Affleck sau Drea de Matteo.

jennifer lopez

Presa americană stă cu ochii pentru noutățile legate de nuntă pe newsletterul lui Jennifer Lopez – On the JLo, aceeași platformă prin care vedeta și-a anunțat căsătoria din Las Vegas și unde a postat mai multe imagini și filmulețe de la evenimentul prin care a devenit doamna Affleck.

jennifer lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret în Las Vegas, unde au fost însoțiți doar de copiii lor. JLo a avut pregătite două ținute de mireasă, dintre care una vintage și una creație Zuhair Murad. După nuntă, JLo și Ben Affleck au zburat la Paris pentru luna de miere, unde au fost însoțiți tot de copiii lor. Cuplul a făcut deliciul presei în capitala Franței – cei doi au testat din toate atracțiile Parisului și au fost urmăriți pas cu pas de paparazzi, iar JLo a făcut o adevărată paradă a modei cu ținutele ei alese pentru luna de miere. De la Paris, Ben Affleck a zburat înapoi la Los Angeles, unde avea programate filmări pentru producția Aquaman 2, unde joacă rolul Batman, iar Jennifer Lopez s-a îndreptat către Italia, în Capri, unde a mai petrecut câteva zile pe un iaht al managerului ei și unde a mai avut un concert pentru un eveniment exclusivist cu scop caritabil.

Riceboro, conacul în care va avea loc nunta, este deținut de Ben Affleck încă din 2003, de când forma pentru prima dată un cuplu cu Jennifer Lopez. Proprietatea luxoasă se află în apropiere de Savannah, iar actorul a vrut s-o vândă în 2018, dar s-a răzgândit. Proprietatea constă dintr-un conac în stil sudist, cu coloane albe, camere spațioase și mobilă stil, dar și dintr-un hambar de lemn, mai mare decât casa propriu-zisă, în care cel mai probabil se va desfășura petrecerea de nuntă. Reședința se află pe Hampton Island, iar accesul aici se face pe un pod, lucru ce îi oferă intimitate. O sursă citată de presă americană spune că nunta va fi pentru JLo, iar Ben vrea ca toată atenția sa se îndrepte către soția lui în acest weekend.

Foto: Hepta

Related Posts

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Horoscopul lunii Mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna mai 2024. Berbec Segmentul financiar este răscolit, astfel că…

ADHD la adulți: semne subtile pe care nu le-ai observat

Amâni lucrurile până când termenul limită se apropie periculos de mult? Sau poate ești deseori etichetat ca fiind…

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 13 ani de la nuntă

S-au scurs 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, eveniment urmărit de sute de milioane…

Haddaway lansează alături de Creator Records „Lift Your Head Up”, o piesă despre speranța în față adversității

Haddaway, artistul internațional cunoscut pentru hiturile sale care au definit generații, se alătură Creator Records într-o colaborare de…

Nicole Kidman, celebrată de Institutul American de Film

Nicole Kidman (56 de ani) a fost celebrată zilele acestea la Los Angeles de Institutul American de Film,…