Monica Cismaru ∙ August 13, 2022 ∙ 4 min read

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din California, poate fi declarată decedată în mod oficial. Actrița încă este conectată la aparate pentru a-i menține în viață organele, ca mai apoi acestea să-i fie prelevate pentru a fi donate altor persoane care au nevoie de ele.

Anne Heche a fost protagonista unui accident de mașină în data de 5 august, cand automobilul la al cărui volan se afla a intrat în zidurile unei case din Beverly Hills și a luat foc, iar vedeta a fost transportată de urgență la spital, cu arsuri grave. Anne Heche era singură în mașină la momentul accidentului și se pare că se afla sub influența stupefiantelor, mai exact a cocainei.

Imediat după accident, starea actriței a fost stabilizată la spital, în ciuda arsurilor, dar condiția ei s-a agravat considerabil câteva zile mai târziu și a intrat în comă, fără să apuce să-și recapete cunoștința după teribilul accident. Pe 11 august, familia vedetei a transmis că aceasta a suferit afecțiuni iremediabile la creier și ca nu mai are nicio șansă de supraviețuire.

anne heche
Anne Heche, alături de James Tupper și de fiii ei, Atlas și Homer

În prezent, chiar dacă inima ei încă bate, se află în moarte cerebrală și a fost declarată moartă. ”Astăzi am pierdut un suflet frumos și plin de viață, o mamă iubitoare și un prieten loial. Îi vom simți lipsa, dar sufletul ei va dăinui prin fiii ei, prin munca ei iconică și prin pasiunea cu care a întreprins lucruri. Curajul de a- și susține întotdeauna adevărul și felul în care a împărtășit dragoste și acceptare vor continua să aibă un impact”, a transmis purtătorul de cuvânt al actriței.

anne heche
Anne Heche, alături de James Tupper

Homer, fiul vârstă de 20 de ani al vedetei, a transmis, la rândul său, un mesaj: ”Eu și cu fratele meu, Atlas, ne-am pierdut mama. După șase zile pline de evenimente încărcate emoțional, am rămas cu un regret adânc. Nu mai am cuvinte. Mama a scăpat de durere și începe, sper eu, să-si exploreze libertatea eternă”, a spus fiul cel mare al actriței, care mai avea un băiat în vârstă de 13 ani.       

Anne Heche, în filmul Six Days, Seven Nights, în care a jucat alături de Harrison Ford

Tatăl lui Homer este cameramanul Coleman Laffoon, cu care Anne Heche a fost căsătorită timp de cinci ani și de care a divorțat în 2009. Apoi, vedeta a mai avut un fiu, al cărui tată este actorul James Tupper, de care s-a despărțit în 2018.

Anne Heche era o apreciată actriță de la Hollywood, iar printre cele mai cunoscute filme și seriale în care a jucat de-a lungul timpului se numără Another World, Donnie Brasco, Psycho, Six Days, Seven Nights.

Spre sfârșitul anilor ’90, Anne Heche a avut o relație cu Ellen DeGeneres, care tocmai își făcuse publică orientarea sexuală pe coperta revistei Time. Acest lucru n-a fost deloc benefic pentru Heche, a povestit actrița ani mai târziu, care s-a trezit că n-a mai primit nicio ofertă de film timp de zece ani și a și fost concediată dintr-o producție pentru care ar fi trebuit să primească un onorariu de zece milioane de dolari.

Foto: Hepta

Related Posts

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Horoscopul lunii Mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna mai 2024. Berbec Segmentul financiar este răscolit, astfel că…

ADHD la adulți: semne subtile pe care nu le-ai observat

Amâni lucrurile până când termenul limită se apropie periculos de mult? Sau poate ești deseori etichetat ca fiind…

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 13 ani de la nuntă

S-au scurs 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, eveniment urmărit de sute de milioane…