Monica Cismaru ∙ July 20, 2022 ∙ 3 min read

Cuplul de vedete format din actorul britanic Idris Elba (49 de ani) și din Sabrina Elba – model, actriță și personalitate social-media de origine somalezo-americană lansează împreună linia de skincare S’ABLE Labs, care se adreseaza atât femeilor cât și bărbaților.

S’ABLE Labs nu este ales întâmplător și reprezintă numele de familie al cuplului citit de la coadă la cap. S’ABLE Labs nu este doar o gamă de produse de îngrijire, ci și un hub informațional despre ingrediente curate și despre practici de skincare pentru pielea închisă la culoare. Ingredientele folosite la producerea gamei de cosmetice sunt de proveniență africană.

idris sabrina elba

”Suntem adepții îngrijirii de la interior către exterior și credem că oamenii care se simt bine, fac bine. Trebuie să ai grijă de tine ca să poți fi un partener bun”, spune Idris Elba, care explică mai departe ce l-a determinat pe el și pe soția lui să conceapă această linie de produse de îngrijire. ”Eu am un program prelungit, muncesc multe ore la rând, zile la rând și îmi este familiară îngrijirea pielii, deoarece în industria de film și de televiziune sunt nevoit să port mult machiaj. În viața de zi cu zi, vreau să am o rutină simplă și eficientă, vreau să-mi simt fața curată. Am nevoie de o cremă care să nu-mi ofere un aspect cenușiu după câteva ore de la aplicare. Nici nu mi-am dat seama că after-shave-urile conțin mult parfum, care nu este deloc benefic pentru piele. Mai ales în privința pielii închise la culoare, poate deveni problematic când te bărbierești. Așa că aveam nevoie de ceva delicat și care să funcționeze și acum mă simt mai bine că am aflat ce îmi trebuie”, spune Idris Elba, desemnat de publicatia People Cel mai sexy bărbat bărbat în viață în 2018.

idris sabrina elba

”Am căutat ingrediente naturale precum untul de shea, baobabul, qasil- ingredientul pe care îl punem în loțiunea de curățare, este de proveniență somaleză, pe care femeile din Africa îl folosesc în îngrijire dintotdeauna. Am căutat să creăm o linie de îngrijire pentru femeile și bărbații de culoare”, spune Sabrina Elba. ”Acum, rutina noastră de îngrijire este asemănătoare. Eu obișnuiam să folosesc multe produse, dar multe dintre ele nu-și aveau rostul. Cumpăram produse pentru că erau la modă. Acum, rutina mea e mai compactă, folosesc doar ce am nevoie. Am devenit mai practici, aplicăm ceea ce ne trebuie și gata, putem pleca din casă”, adaugă modelul și actrița.

Cuplul Elba are spirit întreprinzător și, înainte de a lansa linia de skincare, au ps pe picioare un podcast, intitulat Coupledom, în care discută aspecte complexe legate de cuplu, de familie, de parteneriat, de relații într-o manieră onestă, deschisă. Idris și Sabrina Elba s-au căsătorit în aprilie 2019.

Idris Elba este unul dintre cei mai apreciați actori englezi. El a fost recompensat cu Globul de Aur pentru Cel mai bun actor dintr-o minieserie- The Prince’s Trust. Una dintre cele mai apreciate producții în care a jucat este serialul Luther (2010-2015).

Foto: Alex Piper, Hepta

Related Posts

Brain & Body After Work: 5 clinici și saloane din București în care să ajungi primăvara asta

Primăvara asta, fă-ți planuri de dezvoltare și ține-te de ele, fie că este vorba de corpul tău sau…

Ce au în comun Paris Hilton, AI și un spray autobronzant?

De la Barbie la regina pielii cu aspect bronzat, Paris Hilton este una dintre figurile culturii pop care,…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…