Monica Cismaru ∙ June 14, 2022 ∙ 3 min read

Ducii de Cambridge se vor muta într-o nouă locuință începând cu această vară – Adelaide Cottage, de pe domeniul Windsor.

Ducii se vor muta cu arme și bagaje în noua lor casă, iar copiii lor vor urma cursurile școlii și grădiniței de pe moșie. Prințul William și Kate au ales un trai fără pretenții și vor ocupa o casă care are doar patru dormitoare și nu vor beneficia de ajutorul unui staff dedicat. Cuplul vrea să ducă o viață cât mai apropiată de normalitate, iar cei trei copii vor merge la școala și la grădinița din vecinătate. Decizia Ducilor de Cambridge de a se muta pe domeniul de la Windsor este determinată de dorința lor de a fi cât mai aproape de Regina Elisabeta a II-a, care se se află într-o stare șubredă de sănătate, la cei 96 de ani.

Castelul Windsor

Până acum, William și Kate, alături de cei trei copii – Prinții George (8 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani) își împărțeau timpul între Londra, Palatul Kensington, și reședința lor din Norfolk, Anmer Hall. Acum, își vor stabili cartierul general la Adelaide Cottage în Berkshire. Casa datează de la 1831 și se află la o distanță scurtă de Capela Sf. George și de Castelul Windsor și dispune de un teren de peste 2500 de metri pătrați.

Adelaide Cottage

”Regina are nevoie de prezențe precum Prințul William și Kate în jurul ei. De multe ori e singură și unicul anturaj e cel oferit de prezența angajaților, așa că va fi foarte încântată să-i aibă lângă ea pe William, Kate și pe cei trei strănepoți, la o distanță de zece minute de mers pe jos. Când locuiau la Kensington Palace, le era greu să se deplaseze până la Windsor”, declară Ingrid Seward, redactorul-șef al publicației Majesty Magazine. Prinții George, Charlotte și Louis vor fi retrași de la școala pe care au urmat-o până acum din Londra- Battersea și vor începe noul an școlar, în septembrie, la instituțiile educaționale locale.

Kate și William au fost foarte bucuroși pentru a începe o nouă viață la Windsor, chiar dacă acolo vor duce un trai modest, într-o casă cu patru dormitoare și fără angajați. Nu au avut alte cerințe în afară de a beneficia de o locuință cu o atmosferă caldă, situată în apropierea școlilor și a Reginei”, a declarat o sursă pentru presa britanică. ”Nu au vrut nimic extravagant și nu au avut nevoie de nicio renovare și nici de gărzi de corp pentru a nu cheltui banii contribuabililor”, a adăugat sursa.

Foto: Hepta

Related Posts

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….