A List Magazine ∙ June 13, 2022 ∙ 2 min read

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul unei campanii care invită publicul să descopere noi moduri de a-și celebra individualitatea. Împreună cu artiști și creatori de conținut locali, Zalando îi încurajează pe iubitorii de fashion din România să își exprime stilul personal cu ajutorul celor peste 1.700 de branduri disponibile pe platformă, cea mai extinsă selecție de articole de fashion disponibilă în țară.

Campania pune accentul pe varietatea articolelor oferite de Zalando și arată că oricine își poate găsi stilul preferat pe platformă. Cu ajutorul unor personalități locale, inclusiv fotografi, artiști și creatori de conținut care surprind esența culturii fashion în România, campania îi aduce în lumina reflectoarelor pe cei care susțin autenticitatea și libertatea de expresie prin alegerile lor vestimentare.

Fotograful Vlad Andrei a imortalizat stilurile unice ale cântăreței de trap Bruja, reporterului și creatorului de conținut Edi Brandabura, artistei Irina Rimes, creatoarei de conținut Lorelei Bratu și actriței Olimpia Melinte – aceștia s-au alăturat campaniei și au folosit selecția de articole disponibile pe Zalando ca sursă de inspirație pentru a-și pune în valoare personalitatea. Astfel, a rezultat o serie de povești despre stil, disponibile pe zalando.ro, în secțiunea special dedicată campaniei.

Stilul meu a fost întotdeauna puternic legat de cine sunt în fiecare moment al vieții mele. Așa cum povestea mea este în continuă desfășurare, la fel se schimbă și alegerile mele vestimentare și îmi permit să-mi împărtășesc evoluția cu toți cei care mă urmăresc. Așa că am fost încântată să fac parte din lansarea Zalando în România și să lucrez împreună cu echipa minunată din spatele acestui brand, spune artista Irina Rimes.

Zalando oferă o selecție variată de articole, de la piese create de designeri atemporali, și până la cele mai recente lansări streetwear. Odată cu deschiderea platformei în România, iubitorii de fashion pot alege din 350.000 de produse de la peste 1.700 de branduri, unele dintre ele fiind disponibile pentru prima dată pe piața din România. Printre brandurile prezente pe platformă se numără adidas, Nike și Bershka, Tommy Hilfiger, Hugo Boss și Guess, sau Karl Lagerfeld, Michael Kors și Moschino.

Related Posts

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…