Monica Cismaru ∙ May 19, 2022 ∙ 4 min read
Gisele Bündchen (41 de ani) povestește despre cele mai traumatizante momente din viața ei, despre perioada sălbatică pe care a traversat-o la un moment dat, când obișnuia să bea câte o sticlă de vin pe seară și fuma țigară de la țigară.

Supermodelul Gisele Bündchen și-a schimbat stilul la 180 de grade când doctorii au avertizat-o că, dacă o sa continue în acest ritm, o să-și piardă viața.

Confesiunile uneia dintre cele mai apreciate supermodele din lume au fost făcute într-un interviu acordat publicației Vogue, pe a cărei copertă apare.

gisele bundchen

Gisele Bündchen duce în prezent un stil de viață echilibrat, sănătos, cu o alimentație atent controlată, cu sport și meditație. Totuși, lucrurile nu au stat întotdeauna astfel pentru modelul de origine braziliană, care povestește că obișnuia să facă exces de alcool și de tutun. Toate acestea erau completate de o stare de anxietate și de atacuri de panică, lucruri care îi puneau viața în pericol.

”Din exterior, părea că am tot ce-mi doresc la doar 22 de ani. Totuși, în interiorul meu, simțeam că mă prăbușesc. Îmi începeam ziua cu câte un frappucino cu frișcă și fumam trei țigări, apoi beam câte o sticlă de vin pe seară. Imaginați-vă cum îmi afectau aceste lucruri mintea…”, povesteste Gisele Bündchen. Modelul menționează că o prietenă de-ale ei i-a recomandat să ceară ajutorul unui naturopat, ceea ce s-a și întâmplat, iar specialistul i-a conceput o dietă de detoxifiere, care presupunea renunțarea la alcool, cafeină, țigări, zahăr, gluten. Eliminarea acestor elemente nocive din stilul ei de viață nu s-a petrecut atât de ușor și chiar i-a provocat un sevraj.

gisele bundchen

”Cred că am suferit de cele mai grele migrene din viața mea. Medicul meu, care era francez, îmi spunea Adrenalina. Îmi amintesc că m-a întrebat: ”Vrei să trăiești?” A fost atât de simplu.”

Trei luni mai târziu de la implementarea noului regim de viață, Gisele a sesizat că simptomele neplăcute dispăruseră, iar viața ei s-a schimbat complet. A început să se trezească la 5 dimineața pentru a medita și pentru a face sport.

Acum, la 40 de ani, cu o căsnicie fericită și cu doi copii. Gisele spune că simte că viața ei de-abia începe. ”Cred că ma simt mai bine la 40 de ani decât la 20. Nu numai din punct de vedere fizic. Tot auzim în jur că viața se termină la 40 de ani, dar eu simt că de-abia începe.”

În ceea ce privește viața ei de familie, Gisele spune că nu e ca în povești. ”Relațiile nu funcționează de la sine, nu e ca în basme, așa cum ar crede oamenii. E nevoie de multă muncă pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu cineva, mai ales după ce apar copiii”.

Gisele Bündchen e căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady, cu care are doi copii – o fiică și un fiu. ”Soțul meu se concentrează pe carieră, iar eu pe copii, în cea mai mare parte. Și sunt foarte recunoscătoare că mă lasă pe mine să dețin controlul în ceea ce privește familia. Are încredere în deciziile mele.”

Foto: Hepta

Related Posts

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….