Monica Cismaru ∙ May 11, 2022 ∙ 3 min read
Eva Mendes s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu opt ani și și-a dedicat timpul familiei. Actrița are două fiice cu partenerul ei, actorul Ryan Gosling, și a renunțat la lumea filmului pentru a-și concentra întrega atenție asupra vieții de familie.

Eva Mendes și Ryan Gosling au împreună două fiice – Esmeralda, în vârstă de șapte ani, și Amada, de cinci ani.

Recent, Eva Mendes a acordat un interviu în care a spus că ia în considerare reîntoarcerea pe platourile de filmare, dar impune două condiții: vedeta nu vrea să mai filmeze scene cu conținut sexual și nici scene de violență. ”Am o listă scurtă cu lucruri pe care nu vreau să le mai fac, am doi copii: să fie un proiect distractiv și nu voi filma scene de violență și nici cu conținut sexual”.

eva mendes ryan gosling
Ryan Gosling și Eva Mendes, alături de cele două fiice, Esmeralda și Amada

Ultimul film în care a jucat Eva Mendes a fost “The Lost River”, producție în care și-a făcut debutul regizoral partenerul ei, Ryan Gosling. Actrița și-a mai pus vocea pe o producție animată pentru copii din 2021, seria – Bluey.

”Voi iubi întotdeauna actoria. Dar acum, că am copii, am devenit mai extremă. Acum aș juca numai în producții Disney, atât mi-a rămas”, a adăugat Eva Mendes pentru Entertainment Weekely.

eva mendes

În ultima perioadă s-a zvonit că Mendes s-ar afla în cărți pentru o continuare a comediei romantice din 2005 – Hitch, în care protagonistă și s-a mai zvonit, de asemenea, că actrița ar putea să-și reia și rolul din Fast and Furious – în Fast X.

Mendes și-a motivat în repetate rânduri decizia de a face un pas în spate în ceea ce privește Hollywood-ul, mai ales de când a devenit mamă. ”Am mai multă ambiție acasă acum decât la locul de muncă”, spunea Eva în 2019.

Ceea ce vreau să spun e că acasă nimeni nu acordă atenție felului în care mă îmbrac. Vreau să o viață normală, sunt doar Mama și sunt mai mult decât fericită cu acest statut”, adaugă actrița, care a mers și mai departe de atât și și-a șters și contul de Instagram. ”Sunt multe subiecte de discuție cu care nu vreau să am de-a face și mă simt mai bine așa. În plus, le ofer și un exemplu bun fiicelor mele”.

Partenerul Evei Mendes, actorul Ryan Gosling, urmează să apară în thrillerul de spionaj de pe Netflix- The Gray Man, în care joacă alături de Chris Evans, și va juca și rolul lui Ken în producța Barbie, alături de Margot Robbie.

Foto: Hepta

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…