Monica Cismaru ∙ December 3, 2021 ∙ 2 min read

Irina Shayk și Bradley Cooper sunt văzuți din ce în ce mai des împreună în ultimul timp. Cel mai recent, Irina și Bradley au luat parte împreună la premiera filmului Nightmare Alley, de la New York, în care este protagonist Cooper.

Chiar dacă cei doi nu au venit braț la braț la eveniment, zvonurile care circulă pe seama împăcării lor se înmulțesc. Bradley Cooper a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei lui partenere și mama fetiței lui în vârstă de patru ani, Lea DeSeine, căreia i-a mulțumit pentru sprijinul acordat dintotdeauna. Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit în vara lui 2019, după o relație de patru ani. Ruptura a survenit la câteva luni după lansarea filmului de succes A Star Is Born, pentru care Cooper a primit o nominalizare la Oscar.

În urmă cu câteva luni, Irina Shayk a avut o scurtă aventură cu Kanye West, cu care a făcut și o escapadă la Paris. Înainte să-l cunoască pe Bradley Cooper, Irina Shayk a mai fost implicată într-o relație cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

La premiera Nightmare Alley, atât Irina Shayk cât și Bradley Cooper au avut apariții asemănătoare, cu costume negre. Irina și-a accesorizat costumul negru cu un ham de piele, care îi punea în evidență decolteul. Fostul cuplu nu s-a fotografiat împreună.

Nightmare Alley este cel mai nou film în care joacă Bradley Cooper și este un remake al unei producții din 1947, adaptarea romanului thriller omonim scris de William Lindsay Gresham. Bradley Cooper interpretează rolul lui Stanton Carlisle, un mentalist care păcălește lumea la un carnaval că poate citi gândurile. Când își unește forțele cu psihiatra Dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett), își dă seama că a intrat într-un joc foarte periculos. În film mai joacă Rooney Mara – performer la carnaval și iubita lui Bradley Cooper.

Foto: Hepta

Related Posts

Sadeck Waff a semnat momentul surpriză din cadrul evenimentului IQOS Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Fursecuri ca la bunica acasă

Descoperă gustul autentic al copilăriei cu produsele Secretul Bunicii! Fiecare mușcătură te transportă într-o călătorie în timp, una…

Cum să faci față alergiilor sezoniere?

Strănut, ochi roșii, nas curbat sau dificultăți de respirație: e sezonul alergiilor. Cum să faci față alergiilor sezoniere?…

Un nou-născut și încă trei copii: cum arată o zi din viața actriței Hillary Duff

Hillary Duff a născut al patrulea copil la începutul lunii mai, iar, de atunci, paginile ei de socializare…

EU SUNT MAYA, cel mai emoționant eveniment marca Gașca Zurli va vea loc pe 1 iunie, începând cu orele 11.00, la Sala Palatului. Ai multe motive bune să-ți aduci copilul la spectacol!

Nu este copil care să nu fredozene Am o căsuță mică, așa și-așa, și nici părinte care să nu…

Demi Moore, Regina Balului la Festivalul de Film de la Cannes

După aproape 30 de ani de absență, Demi Moore revine pe Croazetă mai strălucitoare ca oricând și e…

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…