Andreea Leta ∙ November 19, 2021 ∙ 2 min read

3,2,1… Weekend! Momentul nostru preferat din săptămână este, în sfârșit, aici. Ce zici de o sesiune de shopping la Alist Designers boutique prin care să te răsfeți săptămâna aceasta? Iată ce ți-au pregătit creatorii români prezenți aici până la sfârșitul lunii. 

Cu o eclipsă de lună și cu o lună plină în programul de weekendul acesta, am simțit că e momentul să ne răsfățăm un pic. Indiferent dacă folosești asta ca motiv sau ca scuză, un cadou pe care ți-l dedici ție e oricând binevenit. Inspirate de ce am găsit săptămâna aceasta în colecțiile de la Alist Designers boutique, avem trei propuneri pentru tine. 

Alist Designers boutique- Inspirație de weekend de la creatorii români

Farfurie Chicineta

Se spune că dragostea, inclusiv cea de sine, trece prin stomac. Ce zici de o porție generoase de paste cu mult parmezan? Gândește-te numai la minunata Italie, acolo unde nu te poți bucura de un monument, fără să simți un pic din miresmele unei bucărătii siciliene. Bucură-te weekendul acesta de preparatul preferat ca și cum ai fi într-un loc cu soare, unde caloriile și micile plăaceri vinovate sunt trecute cu vederea. Chicineta îți este alături cu mesaje și gânduri cât de yummy se poate. 

Alist Designers boutique- Inspirație de weekend de la creatorii români

Luviane – parfum terapeutic

Și dacă tot suntem la capitolul gurmand, multă lume găsește aromaterapia extrem de relaxantă. Luviane este alături de noi cu parfumuri terapeutice, cu arome bogate de condimente sau lemnoase, pentru cele mai pretențioase gusturi. Noi ne-am oprit la Infinit, acolo unde am setat limitele weekendului, dar tu ești liberă să îți alegi miresmele favorite!

Luviane - parfum terapeutic

Rochie Couture de Marie

Poate că era mai indicat să începem cu rochiile Couture de Marie, dar la cât sunt de confortabile și la cât de frumoase sunt croielile brandului, meriți porția aia de paste de la primul punct. Ce zici de un print floral care să-ți readucă un pic din aerul primăverii la sfârșitul toamnei? Feminitatea e conceptul pe care se beazează fiecare piesă de aici, așa că mizează pe un decolteu în V și pe accentuarea taliei pentru un date savuros!

Partenerii nostri în proiectul ce susține designerii români, sunt Perwoll și București Mall Vitan. Vino în zona de lounge, la parter, pentru a descoperi toate piesele din boutique.

Foto: PR 

Related Posts

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Cum a fost la Half Is Free, ediția de primăvară, de la București (VIDEO)

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, a avut loc la BUCUREȘTI, pe 20…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…