Alina Burlacu ∙ October 12, 2021 ∙ 3 min read

Toamna se numără… parfumurile. După edițiile limitate de vară ale parfumurilor – ediții soft & easy going -, unul dintre cele mai plăcute și așteptate momente ale toamnei o reprezintă lansarea de noi esențe, provocări olfactive cu o identitate aparte și un caracter intens. Azi îți propun să afli care sunt cele mai noi și cele mai sexy parfumuri masculine ale momentului!

Trofeul câștigătorului: Scandal Pour Homme

Jean Paul Gaultier lansează noul SCANDAL POUR HOMME! Un parfum născut în inima Parisului, noua apă de toaletă transpune alura elegantă a unui sportiv echipat cu mănuși de box, în fața căruia un nou show spectaculos se deschide. Un parfum senzual, energizant, sexy, cu note oriental lemnoase, intense. Notele sale redefinesc caramelul într-un stil șic, în acord cu semințele de tonka, cu vetiverul și salvia din bază. Sticla de un bleu elegant este decorată cu o coroană aurie, imperială.

Scandal Pour Homme Eau de Toilette, Jean Paul Gaultier, 100 ml, 499 lei (douglas.ro)

O esență rară: Oud &Spicy

În acest sezon, în colecția SIGNATURES OF THE SUN, se alătură apa de parfum Oud &Spice, o esență ce provine din pasiunea pentru unul dintre cele mai rare și prețioase ingrediente pe care natura le oferă: o varietate rară și valoroasă de lemn de agar. Acest ingredient originar din Laos diferă de clasicul Oud prin rotunjimea sa seducătoare.

Noul parfum se deschide cu note de citrice de bergamotă și trandafir, combinate cu un ton ușor fructat de zmeură. Inima vibrantă este compusă din piper roz și cuișoare, plus scorțișoară. Oud-ul își dezvăluie nenumăratele nuanțe, alăturându-i-se acorduri de patchouli și cistus labdanum.

Fiecare parfum al colecției Signatures of the Sun reinterpretează  notele citrice ale Colonia, transformând un ingredient familiar în ceva experimentat pentru prima dată, dezvăluind o luminozitate vibrantă și neașteptată.

Arta parfumurilor Signature of the Sun este completată de tonurile sofisticate ale ambalajelor. Eticheta este embosată cu logo-ul auriu ce iluminează cutia în formă de cilindru. În interiorul său, se află o sticlă Art Deco – complet neagră pentru Oud &Spicy. Dispenserul este detașabil pentru o reciclare facilă, simbolizând angajamentul Casei către sustenabilitate.

Parfumurile Acqua di Parma sunt disponibile în parfumeriile Sephora şi Douglas, cât şi online pe www.sephora.ro şi www.douglas.ro.

Oud &Spicy, EDP,  100 ml, 1019 lei

Creație lemnoasă: Ferragamo Spicy Leather

Salvatore Ferragamo lansează parfumul Ferragamo Spicy Leather: un mix iconic pentru bărbatul curajos, încrezător și rațional de astăzi.

După lansarea FERRAGAMO și FERRAGAMO INTENSE LEATHER, acest nou parfum interpretează masculinitatea modernă printr-un accent condimentat, senzual care captivează audiența.

Noua ediție olfactivă a fost creată în colaborare cu maestrul parfumier Antoine Maisondieu (Givaudan). Ferragamo Spicy Leather este o creație aromatic lemnoasă cu note de piele, compusă din note captivante ce energizează simțurile. Un accent de prospețime auriu deschide parfumul în timp ce acordul fluid de șofran se îmbină cu prospețimea citrică a bergamotei și lămâii. Personalitatea complexă, multifațetată a piperului negru se mixează cu notele de nucșoară, lemn de cedru și salvie din inima parfumului. În această călătorie, învăluită de senzația cremoasă a acordurilor de patchouli și lemn de santal, își face simțită prezența acordul de piele, element distinctiv pentru Ferragamo.

Îmbrăcat în nuanța de ambră a parfumului și subliniat de o culoare maro intensă, forma sa suplă amintește de peisajul urban în care bărbatul Ferragamo trăiește: asemenea unui zgârie-nor, flaconul te invită să-i descoperi detaliile din diferite perspective. O bandă verticală, îmbogățită cu un efect asemănător pielii evidențiază silueta alungită ce poartă înscris numele brandului într-un finish auriu.

Parfumul Ferragamo Spicy Leather este disponibil exclusiv la Sephora.

Ferragamo Spicy Leather, EDP, 100 ml, 598 lei

Foto: PR.

 

 

Related Posts

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Ce este BB cream: cum să îl alegi pe cel potrivit și să îl aplici corect pe față

BB cream-urile pentru față devin tot mai populare printre femei și domnișoare. Datorită gamei largi de produse disponibile,…

10 produse care fac minuni pentru piele și păr

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi pentru tine! Alege produse specifice pentru piele și pentru păr…

Brain & Body After Work: 5 clinici și saloane din București în care să ajungi primăvara asta

Primăvara asta, fă-ți planuri de dezvoltare și ține-te de ele, fie că este vorba de corpul tău sau…

Ce au în comun Paris Hilton, AI și un spray autobronzant?

De la Barbie la regina pielii cu aspect bronzat, Paris Hilton este una dintre figurile culturii pop care,…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…