Monica Cismaru ∙ September 3, 2021 ∙ 2 min read

ABBA

Formația suedeză ABBA se reunește la 40 de ani de la destrămare, lansează un album nou și organizează un turneu virtual în viitorul apropiat.

Noul album semnat ABBA se intitulează Voyage și va fi lansat în luna noiembrie, iar concertul pe care îl vor susține cei patru componenți ABBA – Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad și Björn Ulvaeus va fi sub formă virtuală, cu avataruri, și va demara la Londra, în luna mai 2022. Versiunile digitale ale celor patru componenți vor fi susținute pe scenă de o formație live de 10 persoane, iar evenimentul muzical se va derula pe ABBA Arena, un parc olimpic, cu o capacitate de 3000 de persoane. Biletele se vor pune în vânzare pe 7 septembrie.

ABBA

Aceasta este una dintre cele mai așteptate reveniri pe piața muzicală, iar zvornurile reuniunii ABBA circulă deja de ceva timp, încă din 2016, dar s-au materializat de-abia acum. ABBA a lansat deja doua piese noi de pe albumul Voyage, I Still Have Faith in You și Don’t Shut Me Down.

Formația ABBA este una dintre cele mai de succes trupe ale tuturor timpurilor și a redefinit cultura pop, iar muzica lor a dăinuit până astăzi. ABBA s-a destrămat în 1981, la 9 ani de la înființare, cu albumul final The Visitors. Toate piesele lansate de ABBA de-a lungul timpului au devenit hituri și au dominat topurile muzicale ale vremurilor: Fernando, Mamma Mia, Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Name of the Game sau Take a Chance on Me sunt doar câteva exemple.

ABBA a fost formată din doua cupluri, care s-au destrămat odată cu trupa. Lyngstad și Andersson erau logodiți în 1971, în același an în care s-au căsătorit Fältskog și Ulvaeus și, până în 1981, aceștia erau deja divorțați.

După desființare, componenții și-au continuat cu succes activitatea muzicală în formulă solo, fie ca interpreți sau ca producători muzicali.

Întrebați de ce au ales să se reunească tocmai acum, Björn Ulvaeus a spus că și-au dorit să facă acest lucru înainte să moară.

Către toți cei care au avut răbdarea necesară și ne-au urmărit într-o formă sau alta în ultimele decade: Vă mulțumim pentru că ați așteptat – e timpul să pornim într-o nouă călătorie”, au declarat membrii ABBA.

 

Foto: Hepta, PR

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…