Andreea Leta ∙ June 23, 2021 ∙ 2 min read

Celebrity trend: Blue jeans all the way!

Blue jeans este trendul pe care celebritățile l-au îmbrățișat odată cu venirea verii. Iată care sunt modelele preferate ale acestora și cum îi poartă în metropolele care adoră să se inspire din stilul lor personal: 

Despre jeans mai pot fi spuse foarte puține lucruri, fiind unul dintre materialele preferate ale tuturor, indiferent de naționalitate, vârstă, sex, statut social. De la figurile regale, la celebritățile de la hollywood sau modele internaționale, pantalonii din legendarul denim albastru sunt nedetronabili atunci când vine vorba de îmbrăcămintea casual. 

Este din nou momentul lor de glorie, în care reprezintă una dintre cele mai puternice tendințe ale verii, iar vedetele au ales să îi poarte în diferite stiluri, pe care le analizăm astăzi. 

Irina Shayk

Atunci când pe coperta ediției americane Vogue apărea prima pereche de jeans, era creată o revoluție. Blue jeans într-o alăturare glam cu pietre colorate și un zâmbet de miliarde de caractere critice, care au căzut pe biroul inovatoarei Anna Wintour. Astăzi, combinația dintre o pereche de boyfriend jeans, un corset a la secolul 20 și o pereche de bocanci grunge, pare ceva firesc! Cel puțin atunci când Irina Shayk este cea care poartă această combinație. 

Emily Ratajkowski

Pe boyfriend jeans a mizat și Emily Ratajkowski, care își dezvăluie din nou trupul de invidiat. Ea a asortat perechea de jeans cu un top cu o croială risky, dar de mare efect!

Taylor Hill și Daphne Groeneveld

Rămânând în lumea supermodelelor, Taylor Hill și Daphne Groeneveld au mizat pe clasicii blue jeans drepți, purtați cu topuri scurte și pantofi sport sau cu saboți cu aspect vintage, pentru o ieșire la prânz. 

Katie Holmes

Katie Holmes este extrem de relaxată în ceea ce privește stilul timpului liber, iar asta se vede și în alegerea perechei de jeans extra largi, o croială extrem de iubită în anii ’90. 

Prințesa Diana

Kate Middleton

Prințesa Diana a fost unul dintre cele mai controversate chipuri regale, în special din cauza stilului personal pe care l-a impus împotriva tradiției monarhiei britanice de la acel moment. Aparițiile sale în jeans au rămas în istorie, iar astăzi o admirăm Kate Middleton, călcând pe urmele Prințesei Diana. Purtând un sacou într-o nuanță roz peach și o pereche de teniși albi, Ducesa de Cambridge a fost într-una dintre vizitele de protocol cu un look lejer, dar sofisticat datorat croielilor clasice și echilibrului cromatic perfect. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…