Monica Cismaru ∙ May 7, 2021 ∙ 2 min read

filme jessica alba

În ultimii ani, Jessica Alba (40 de ani) s-a dedicat mai mult afacerilor decât filmelor, iar eforturile i-au fost răsplătite și a ajuns una dintre cele mai de succes întreprinzătoare. Recent, compania ei, Honest Beauty, care a atins o valoare de două miliarde de dolari, a fost listată la bursă. Totuși, iată câteva dintre cele mai bune filme în care a jucat Jessica Alba în decursul carierei ei actoricești și care pot fi revăzute cu acceași plăcere oricând.

Jessica Alba s-a afirmat în serialul Dark Angel, care a rulat între anii 2000 și 2003 și care i-a facilitat accesul către vedetele de primă mână de la Hollywood.

The Sleeping Dictionary 

filme jessica alba

The Sleeping Dictionary (2003) este o dramă romantică cu accente erotice în care Jessica Alba joacă alături de Hugh Dancy. Filmul prezintă povestea unui englez trimis în Sarawak, Borneo, în anii ’30, pentru a face parte din guvernul colonial englez al teritoriului asiatic. Acolo, acesta o întâlnește pe frumoasa localnică interpretată de Alba, care are misiunea de a-l învăța pe personajul lui Dancy limba locului, Metodele frumoasei localnice presupun învățarea limbajului înter așternuturi, iar între cei doi se naște o relație de dragoste.

The Killer Inside Me

filme jessica alba

Jessica Alba joacă în thrillerul erotic alături de laureații cu Oscar Casey Affleck și Kate Hudson și este considerat unul dintre cele mai reușite filme ale ei. Aici, Alba joacă rolul unei prostituate, Joyce Lakeland, care intră într-o relație cu accente sadomasochiste cu șeriful sociopat al orașului în care locuiește.

Sin City

Un alt hit pentru Jessica Alba, care joaca în thriller-ul neo-noir alături de o distribuție impresionantă: Benicio del Toro, Brittany Murphy, Clive Owen, Mickey Rourke, Bruce Willis, Elijah Wood și mulți alții. Filmul este o adaptare cinematografică a romanului grafic semnat de Frank Miller și a fost nominalizat la Palme DOr, în cadrul festivalului de la Cannes, în 2005. Filmul spune o poveste captivantă cu mercenari, poliție, mafie și prostituție.

Meet Bill

meet bill

Jessica Alba joacă în această comedie romantică alături de Aaron Eckhart, care are rolul unui bărbat obișnuit, Bill, ce devine mentorul unui adolescent. Jessica Alba este Lucy, o vânzătoare de lenjerie intimă, care se implică în relația de prietenie a lui Bill cu adolescentul, dar și în relația acestuia cu soția lui (Elizabeth Banks), pe care vrea s-o facă geloasă.

Never Been Kissed 

Comedia romantică din 1999 în care rolul principal este interpretat de Drew Barrymore a fost un succes de casă. Jessica Alba are un rol secundar, cel unei liceene răutăcioase, care îi face zile fripte personajului interpretat de Barrymore. Filmul a fost cel care i-a adus Jessicăi Alba oportunitatea de a juca în serialul care a consacrat-o, Dark Angel.

Foto: Hepta

Related Posts

Lista celebrităților care au recurs la cea mai nouă metodă de slăbit

Ozempic este medicamentul miraclos la care numeroase celebrități au apelat în ultimii ani pentru a scăpa de surplusul…

Madonna, aplaudată de cea mai mare mulțime live de fani

În fața scenei uriașe construite pe plaja Copacabana, din Rio de Janeiro, cea mai mare mulțime live de…

George Clooney, aniversare discretă

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, George Clooney a împlinit zilele trecute 63…

Cele mai frumoase insule din Europa

În căutarea liniștii, a relaxării, a peisajelor paradisiace și a plajelor îmbietoare, îți prezentăm un clasament al celor…

Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024. Berbec Situații controversate în plan financiar! Este vorba…

Cum a fost Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului

O nouă ediție Met Gala a avut loc aseară la New York, iar celebritățile și-au dat doctoratul în…

Coffee Time! Interviu cu Andrei Cristian Stoica

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Vlad Huidu o ia la întrebări pe soția lui, Giulia

Cum arată o discuție tête-à-tête, între doi soți? Dar între doi soți celebri, care au și participat la…

Eroii României la Jocurile Olimpice

Ediția de la Paris de anul acesta se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Un moment…

Savantele (reale ale) României

La nivel global, în prezent, doar 33% dintre cercetători sunt femei. Acestora li se acordă mai puține finanțări…