Alina Burlacu ∙ March 9, 2021 ∙ 4 min read

 

Abia așteptam primele zile de soare blând, de energie și bucurie. Am ales să adaug câteva beauty-motive de încântare pentru noul sezon, dar lista rămâne deschisă.

 

Eye Tint Liquid Eyeshadow, Armani Beauty, 147 lei

Fardul pleoape are pigmenți puri de culoare și perle fosforescente. Deoarece poate fi aplicat strat peste strat, în funcție de cât de intensă vrei să fie culoarea, poți obține un look discret sau unul care să atragă privirile. Formula lichidă se aplică foarte ușor cu propriul aplicator. Alte motive de încântare: culoarea nu migrează, nu se strânge în pliurile pleoapei și vine într-o paletă de 24 de nuanțe impresionante.

 

Prisme Libre Skin-Caring Glow Foundation, Givenchy, 243 lei (exclusiv Sephora)

Dacă ți-a plăcut iconica Prisme Libre Loose Powder, noul Prisme Libre Skin-Caring Glow Foundation va fi fondul de ten pe care l-ai căutat de mult timp. Formula lui este hibridă, cu 90% ingrediente de skincare. Noul fond de ten creează un finish transparent, luminos şi delicat, în timp ce acţionează asupra nivelului de hidratare, luminozităţii şi calităţii generale a pielii. Alege nuanța care se potrivește cel mai bine tenului tău, ai 24 de obțiuni disponibile în România.

 

Cologne Absolue Lemon Island, Atelier Cologne, 100 ml, 570 lei

Cu peste 92% ingrediente naturale, noua creație olfactivă te poartă cu gândul la un peisaj de vacanță, cu miros de lâmăi în aer, cu mult soare, cu liniște și relaxare. În acest parfum a fost folosit pentru prima oară esență de lămâi din Rodrigues – o insulă mică, din inima Oceanului Indian. Alături de notele luminoase și sărate ale acestei esențe de lămâi de Rodrigues, vei mai regăsi două note la fel de îmbietoare: iasomie din India și vanilie din Madagascar.

 

Apă de parfum Olympéa Blossom, Paco Rabanne, 50 ml, 412 lei

Dacă ești în căutarea unui parfum fructat floral, recomandarea mea este noua apă de parfum Olympéa Blossom. În debut, parfumul se remarcă printr-o explozie de trandafiri proaspeți și sorbet de coacăze negre. Notele picante și perele contrastează cu abudența florală. Vanilia se amestecă delicat cu esența de cașmir, iar, pe final, moscul se contopește perfect cu pielea, pentru un timp îndelungat.

 

Daisy Eau So Fresh Spring, Marc Jacobs, EDT, 75 ml, 207 lei

Ediția limitată Spring este genul de sticluță de parfum pe care o adaugi colecției de parfumuri pentru prospețimea și senzația de primăvară (pe care o poți recrea astfel, și în zilele mohorâte). Un parfum cu acorduri răcoroase și proaspete de ceai verde și piper roz, Daisy Eau So Fresh Spring este una dintre cele mai tentațiile sezonului de nerefuzat.

 

The Rose Edition Eyeshadow Palette, essence, 20 lei

 

Fardul de pleoape în nuanțe trandafirii Essence The Rose Edition dă o notă romantică machiajului ochilor. De la nuanțele ce adaugă un plus de strălucire nuanței naturale a pielii, la cele intens pigmentate, paleta de farduri Rose Edition este creată din variante mate și sidefate, pentru un look natural sau sofisticat.

 

More Than Glow Highlighter, Catrice, 19 lei

Dacă ești în căutarea machiajului vegan, cruelty free, opțiunea primăverii vine de la Catrice. More Than Glow Highlighter este perfect pentru iluminarea zonelor principale ale feței. Florile desenate pe capac și pe suprafața iluminatorului vor completa perfect kitul tău de înfrumusețare din noul sezon. Câte ceva despre formula sa: cremoasă, cu o rezistență îndelungată, ușor de aplicat și de estompat.

 

LA Edition Brow Perfector Beach, Artistry Studio (www.amway.ro)

Vibrația orașului viselor în trusa ta de machiaj: Los Angeles, California. De la stilul de viață la plajă până la glamourul covorului roșu, inspirația este peste tot. Frumusețe ușoară, fără efort, din cap până în picioare. Brow perfector este unul dintre produsele de beauty esențiale care te pun în cea mai frumoasă, mai proaspătă și mai strălucitoare lumină. Descoperă întreaga colecție pe www.amway.ro.

 

Beauty Oil Body & Hair, Sabon, 112 lei

Green Rose, Delicate Jasmine, White Tea, Rose Tea, Patchouli Lavender Vanilla, uleiurile pentru corp și păr de la Sabon sunt modul perfect de a sărbători primăvara. Uleiurile cu textură light, care se absorb rapid în piele și hidratează părul, oferă o strălucire irezistibilă. Formula este vegană, 93% de origine naturală, fără parabeni, fără uleiuri minerale, fără silicon, infuzată cu o combinaţie de patru uleiuri botanice preţioase din zona mediteraneană: Argan, Jojoba, Camellia şi Macadamia.

 

Amazing Gel, Melkior, 29 lei (melkior.ro)

Vrei o manichiură cu aspect de gel? Alege noul set Amazing Gel de la Melkior (cu lac de unghii și top coat), pentru un luciu special și o rezistență de până la 8 zile. Pentru că te-ai obișnuit să îți faci manichiura în confortul și siguranța casei tale, Melkior îți propune un set revoluționar. Cu ajutorul lui, timpul de realizare a manichiurii se micșorează, iar rezultatul este spectaculos.

Foto: Hepta, PR

Related Posts

Brain & Body After Work: 5 clinici și saloane din București în care să ajungi primăvara asta

Primăvara asta, fă-ți planuri de dezvoltare și ține-te de ele, fie că este vorba de corpul tău sau…

Ce au în comun Paris Hilton, AI și un spray autobronzant?

De la Barbie la regina pielii cu aspect bronzat, Paris Hilton este una dintre figurile culturii pop care,…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…