Andreea Leta ∙ February 15, 2021 ∙ 3 min read

Valentine’s Day a dat startul lunii cadourilor pentru ea. Cu Dragobetele în așteptare, 1 și 8 martie, e bine să te pregătești din timp cu mici atenții. Iată ce poți găsi la Alist Designers boutique în această perioadă: 

Știu că e din ce în ce mai greu să iei o decizie atunci când vine vorba de cadouri, având atât de multe opțiuni. Dar dacă alegi să ne vizitezi la Alist Designers boutique, poți scăpa de alergătură. Ok, nu vei găsi bomboane și flori în magazin, dar în rest, m-am ocupat și ți-am pregătit 5 idei de cadouri speciale care, cu siguranță, îi vor aduce zâmbetul pe buze. Știi foarte bine că atunci când ea e fericită, ai toate șansele să fii și tu!

Am ținut cont de spiritul ei de detectiv, așa că toate cadourile sunt chiar mici, ca să le poți ascunde pe unde nici cu gândul nu gândește (bine, îți urez totuși bafta de rezervă la capitolul ăsta). Prima idee care mi-a venit e bazată pe răsfățul de dimineață, mă refer la acea cafea delicioasă de care depinde moodul întregii zile. Servește-o într-o cană de la Chicineta, cu un mesaj deosebit pentru amândoi. Cine spune că dimineața nu poate începe cu desertul? 

Cană Chicineta

Legat tot de cafea, Luviane te așteaptă cu delicii olfactive de vis. Ce mă atrage cel mai tare la parfumul solid cu minunata aromă a cafelei e faptul că poate fi purtat în geantă ca un reminder al senzualității de la prima oră. Începi să simți potențialul unui astfel de cadou, așa-i? 

Parfum solid Luviane

Sensibilitatea absolută a femeilor rămâne totuși moda. Sorry! Dar pivește partea bună a lucrurilor, ai și tu un cuvânt de spus în ceea ce privește stilul ei personal dacă te orientezi spre câteva piese delicate pe care să le includă în outfiturile ei preferate. Laura Olaru are o borsetă aurie, perfectă pentru festivalurile la care de abia așteptați să mergeți împreună, iar la Miss Mary a Little găsești coliere și alte bijuterii cu tot felul de simboluri prin care să îți exprimi sentimentele. 

Borsetă Laura Olaru

Colier Miss Mary a Little

Mi-e greu să cred că nu te-a inspirat nimic de mai sus, dar fie, mai am un as în mânecă. Izabela Măndoiu are pregătite câteva vouchere cadou, astfel încât poți merge la sigur! Însoțește-o într-o vizită la Alist Designers boutique și ajut-o să își aleagă cea mai frumoasă piesă din colecția designerului!

Card cadou Izabela Măndoiu

Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partenerii de la București Mall Vitan.

Foto: PR

Related Posts

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Cum a fost la Half Is Free, ediția de primăvară, de la București (VIDEO)

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, a avut loc la BUCUREȘTI, pe 20…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…