A List Magazine ∙ February 13, 2021 ∙ 3 min read

În București Mall – Vitan, luna februarie este dedicată celor care își împărtășesc dragostea. Primul centru comercial modern din România a pregătit pentru toți vizitatorii o mulțime de surprize. Expoziția Vocile de altădată ale iubirii, realizată în parteneriat cu Teatrul Nottara și cu editura Nemira, prezintă 10 dintre textele publicate de editură în volumul „50 cele mai frumoase scrisori de dragoste”, variind de la corespondența dintre Ludwig van Beethoven – „Eterna iubită“, Frida Kahlo – Diego Rivera până la Marjorie Fossa – Elvis Presley și George Bush – Barbara Pierce. Expoziția va avea loc în perioada 14 – 24 februarie 2021, la primul etaj din București Mall – Vitan. Mai mult, fragmentele alese au fost interpretate de patru actori îndrăgiți ai Teatrului Nottara (Sorina Ștefănescu, Ioana Calotă, Răzvan Bănică, Filip Ristovski), iar filmările acestor momente artistice vor putea fi urmărite zilnic, începând cu 14 februarie, pe paginile de social media ale București Mall – Vitan.

 

Meșteșugari locali ce au pregătit cele mai inspirate cadouri s-au reunit în centrul comercial la City Vibes Fair – Anotimpul iubirii, disponibil în București Mall – Vitan până în data de 8 martie. Fie că vorbim de Soufeel, cu colecții dedicate Valentine’s Day și 1 martie (cercei, brățări, coliere, pandantive), de Bomboane Bucuria, cu mărțișoare dulci, bomboane și vinuri din Republica Moldova sau de Bubbles Shop, cu trandafiri criogenați, tablouri cu licheni, mărțișoare tradiționale și produse tematice, multitudinea de produse hand-made vor purta îndrăgostiții într-o lume magică, pe care nu o pot întâlni nicăieri altundeva.

O serie de video-uri tematice care vor oferi idei de cadouri și sugestii de petrecere a timpului sunt prezentate pe paginile de social media ale centrului comercial. În plus, vor exista și concursuri dedicate cu premii oferite de brandurile prezente în centrul comercial.

Un nou sezon pentru shopping – Noile colecții de primăvară

Odata cu suflul nou al zilelor îndrăgostiților, oferit de București Mall – Vitan, și shoppingul capătă un nou suflu. E momentul noilor colecții! Garderoba ta, la fel ca și „colecția“ de pantofi,  poate beneficia de un refresh, iar bijuteriile și accesoriile sunt gata să te seducă. Trenduri noi te vor lua prin surprindere, iar în centrul comercial poți găsi tot ce ai nevoie pentru un look original, în ton cu tendințele.

Oferta gastronomică

Restaurantele și cafenelele din București Mall – Vitan reprezintă un moment de relaxare bine meritat, necesar după shopping. Te poți bucura de o cafea aromată și un desert savuros la Starbucks, de înghețata ta preferată la Nchanted sau de noua plăcintă cu afine și cremă de brânză de la McDonald’s. Mai mult, nu doar food-court-ul îți stă la dispoziție, ci și restaurantul care poate fi găsit doar la București Mall – Vitan: Aperto și-a redeschis portile pentru tine! Vino să te bucuri de salata fresh de caracatiță, de ravioli porcini, dar mai ales de noile valențe și arome ale burgerului de vită, creat pornind de la rețeta istorică, dar adăugând măiestria chefilor Resto Aperto. Experiența gastronomică de care vei beneficia aici te va face să revii cu siguranță.

 

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…