Cremă de dovleac. Cea mai simplă rețetă, recomandată de Adrian Hădean

Untitled collage - 2020-12-04T204833.639

Sezonul dovleacului este cam pe la mijloc, în vremea asta. Crema de dovleac trebuie încercată în acest sezon. Rețeta este lesne de pus cap la cap și n-aveți nevoie de prea multe ingrediente.

  • Coaceți dovleacul la 180 de grade, până se rumenește și e moale;
  • Înmuiați în puțin unt, pe foc, niște morcov și ceapă verde, un sfert de oră;
  • Adăugați lapte, sare, piper, puțin cardamom și două linguri zdravene de mascarpone.
  • Toate ajung în blender și mai asezonați cu sare și ce mai vreți voi, dacă mai e cazul. Sursa aici!

 

Untitled collage - 2020-12-04T204833.639

Sezonul dovleacului este cam pe la mijloc, în vremea asta. Crema de dovleac trebuie încercată în acest sezon. Rețeta este lesne de pus cap la cap și n-aveți nevoie de prea multe ingrediente.

  • Coaceți dovleacul la 180 de grade, până se rumenește și e moale;
  • Înmuiați în puțin unt, pe foc, niște morcov și ceapă verde, un sfert de oră;
  • Adăugați lapte, sare, piper, puțin cardamom și două linguri zdravene de mascarpone.
  • Toate ajung în blender și mai asezonați cu sare și ce mai vreți voi, dacă mai e cazul. Sursa aici!

 

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă