A List Magazine ∙ December 16, 2020 ∙ 2 min read

Să faci un cadou memorabil în ziua de astăzi poate o adevărată provocare. Iar cum Sărbătorile bat la uşă, trebuie să începem să ne pregătim…  temeinic. Dacă ţi-am spune că există un cadou pe care îl oferi unei persoane, dar de care se bucură toată familia sau gaşca, ne-ai crede? Este vorba despre Canon Selphy QX10, o imprimantă foto super‐portabilă, capabilă să se conecteze wireless cu smartphone‐ul și să imprime cele mai frumoase amintiri.  Ale căror detalii rămân vizibile și clare 100 de ani! 

Încape în geantă și se adaptează stilului tău

Compactă, comodă şi de înaltă calitate, Selphy Square QX10 este concepută să se integreze perfect în viaţa oricui. Ea este disponibilă în 4 culori: alb, roz, verde mentă și negru. Doar alegi culoarea care se potriveşte cel mai bine stilului şi gusturilor tale și vei avea un accesoriu cu care imprimi din mers cele mai frumoase amintiri. 

Calitate de arhivare și extra-versatilitate 

Canon Selphy Square QX10 „promite” imprimări care durează până la 100 de ani! Totodată, prin tehnologia utilizată, de sublimare a cernelii, oferă avantajul unor fotografii calitative, pline de culoare și detalii, gata să prețuiască toate momentele speciale pentru care alegi opțiunea Print. 

Imprimanta foto portabilă Canon Selphy a fost gândită să fie utilizată oriunde și oricând, dispunând de conectivitate Wi‐ Fi. Modelul imprimă imagini de 6,8 x 6,8 cm, pe o hârtie dedicată, cu o margine pe care poate lăsat și un titlu. Deci nu mai este nevoie să întorci fotogra ile pentru a citi descrierea lor! 

Te provoacă să fii creativ

Cu ajutorul aplicației Selphy Photo Layout, poate adăugată și o notă creativă imprimatelor, precum timbre, filtre, chenare, text și suprapuneri. Iar odată imprimate, fotografiile pot integrate în diverse proiecte  decorative, dreamboard‐uri sau albume! 

O găsești la comercianții parteneri Canon. O poți căuta pe Altex, eMag, F64, Istyle sau Media Galaxy. De asemenea, urmărește pagina de Instagram Canon România, pentru inspirație și sfaturi utile în fotografie. Te vor ajuta în obținerea unor fotografii mai spectaculoase pe care să le imprimi cu noul tău Selphy QX10! Distracție plăcută și amintiri cât mai frumoase! 

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…