11 branduri adorate de Jackie Kennedy Onassis

jackie kennedy branduri adorate

Jackie Kennedy (1929-1994), fosta primă doamnă a Statelor Unite, a fost un fashion influencer al vremurilor ei. Spectrul ei stilistic dăinuie și  astăzi și încă inspiră femeile în cautarea rafinamentului absolut. Jackie Kennedy Onassis e considerată una dintre cele mai elegante personalități a tuturor timpurilor și a fost fidelă unor branduri de fashion de renume, care continua să producă și astăzi elemente preferate de style-icon-ul mondial. Iată cele mai iubite branduri de modă și de beauty de Jackie Kennedy.

Gucci

jackie kennedy branduri adorate

Fosta prima doamnă a SUA a fost o mare admiratoare a acestui model de geantă și a fost văzută în numeroase rânduri purtându-l. Ca urmare, Gucci a redenumit modelul Jackie.

Tiffany & Co.

Jackie Kennedy a deținut numeroase bijuterii de la celebra casă Tiffany & Co. Aceasta admira în special piesele create de Jean Schlumberger, iar preferatele ei erau brățările de aur și broșele. O astfel de piesă a fost primită cadou de la soțul ei, John F. Kennedy, când s-a născut fiul lor, JFK Jr, în 1960.

Cartier

jackie kennedy branduri adorate

Jackie a primit cadou un ceas Cartier, modelul Tank, de la cumnatul ei, Stanislas Radziwill, în 1963 și a devenit imediat accesoriul ei preferat. Modelul încă este vândut de Cartier și astăzi.

Krigler

Aristotel Onassis i-a făcut cadou lui Jackie Kennedy parfumul Krigler Lovely Patchouli 55 (ultimul creat de fondatorul casei, Albert Krigler, înainte să moară) în ziua în care a cerut-o în căsătorie, în 1968. Parfumul a devenit cunoscut mai apoi sub numele de Jackie O.

Jack Rogers

Jackie Kennedy s-a îndrăgostit de aceste sandale clasice create de brandul originar din Florida, Jack Rogers, care au devenit foarte populare după ce au fost purtate de prima doamnă.

Jacqueline

Un alt brand de încălțăminte a cunoscut o creștere în popularitate după ce a fost apreciat de Jackie Kennedy, care și-a cumpărat mai multe perechi de sandale ale brandului italian în timp ce-și făcea vacanțele în Capri. Preferatul ei era modelul cu lanțuri aurii, care încă este creat manual pe insula italiană.

Oleg Cassini

oleg cassini

Deoarece era prima doamnă a SUA, Jackie Kennedey trebuia să poarte în majoritatea timpului branduri de fashion ale designerilor americani. Astfel, Jackie a îmbrăcat numeroase piese create de Cassini – de la costume deux-piece la rochii și chiar a ales acest brand pentru ceremonia de inaugurare a președintelui.

François Pinton

jackie kennedy branduri adorate

Jackie Kennedey este cunoscută și pentru ochelarii de soare șic, supradimensionați și a cumpărat numeroase perechi de la brandul franțuzesc François Pinton, care chiar a creat un model special pentru ea.

Erno Laszlo

jackie kennedy branduri adorate

Jackie Kennedy Onassis a rămas fidelă poduselor de skin care semnate Erno Laszlo, preferate, de asemenea, de Marilyn Monroe și de Audrey Hepburn. Favoritele ei erau Phelityl Oil și Light Controlling Lotion.

Valentino

Valentino

Când avea nevoie de o rochie pentru ocazii speciale, Jackie apela la designerul italian Valentino Garavani. Acesta i-a creat unele dintre cele mai faimoase look-uri , inclusiv rochia de mireasă la nunta ei cu Aristotel Onassis.

Elizabeth Arden

Make-up artistul lui Jackie Kennedy a povestit că prima doamnă era fanul produselor Elizabeth Arden, în special a fondurilor de ten și a rujurilor roz și nude.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle