Whitney Houston concertează sub formă de hologramă

Lumea a evoluat, iar tehnologia actuală ne permite să ne bucurăm de concertele unor artiști de renume, care nu mai sunt printre noi.

Vestea unui spectacol al celebrei Whitney Houston ne-a bucurat nespus. Sub numele „An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Concert” va debuta în această toamnă în Las Vegas.

FOTO: Hepta

În cazul concertului susținut de Whitney Houston în Las Vegas, nu este vorba despre o reluare sau reeditare a vreunui spectacol mai vechi, ci va fi unul cu totul nou. Celebra artistă va susține acest concert sub formă de hologramă, cu ajutorul unor efecte cinematice speciale.

Whitney va fi „prezentă” așadar, din 26 octombrie, pe scena sălii de concerte a cazinoului Caesar’s Palace, iar vocea sa va fi acompaniată de o trupă live alcătuită din instrumentiști, dansatori și backup singers.

Whitney Houston și-a lansat cariera ca una dintre cele mai curate și luminoase figuri de pe scena muzicală, cuthe girl next door, o frumusețe ingenuă și o voce care contrasta cu apariția fizică – puternică, tulburătoare. Hiturile sale se aud și acum la radio, după zeci de ani de la lansare.

Din păcate, destinul ei a fost unul tragic – căsătoria cu rapperul Bobby Brown a introdus-o în lumea drogurilor. Whitney a sfârșit prematur, după o supradoză, iar la scurt timp i-a urmat și fiica ei.

Categorii Lifestyle