Diana Lupu ∙ February 7, 2022 ∙ 4 min read

A-Listers! Ne aflăm într-o nouă vizită din seria Story of a Home by Storia.ro, iar drumul ne poartă acasă la Mihai și Elwira Petre. Un cuplu plin de energie și ritm, precum și o familie cu multe amintiri și experiențe de împărtășit.

Cei doi locuiesc în acest complex de case de 11 ani, astfel, casa în sine este povestea vieții lor de familie. Chiar dacă familia lor s-a mărit cu timpul, Elwira și Mihai au adaptat nevoile de spațiu prin corpuri de depozitare. Activitățile celor doi copii, Catinca și Ariană, animă atmosfera de acasă, precum pereții acesteia.

Inițial, camera fetelor era zonă de birou, destul de puțin decorată. Acum, personalitatea copiilor își face simțită prezența prin fiecare obiect, construindu-și un univers al lor pe care părinții îl îmbrățișează cu drag și chiar încurajează acest tip de exprimare.

” Inclusiv pozele din rame sunt alese de ele. Ne-am dorit să își amenajeze camera așa cum și-au dorit.”

Holul de la etaj păstrează o zonă cu o mulțime de cupe câștigate din competițiile de dans la care au participat cei doi, dar și cele mai noi medalii strânse pe parcursul experienței din Asia Express. Toate acestea sunt o parte foarte importantă din viața celor doi, de care sunt extrem de atașați.

” În această casa s-a întâmplat totul. Aici s-au născut copii noștri, aici au învățat să meargă, aici au învățat să vorbească. Aici sunt cele mai frumoase amintiri ale noastre.” – Elwira Petre

Când vine vorba de alegerea locuinței, pentru gazdele noastre este foarte importantă comunitatea din care fac parte, deoarece casa e mereu plină de energie și oameni, iar cei mici petrec mult timp afară cu prietenii. Iar pentru acest criteriu, au fost nevoiți să facă alegeri legate de distanța facă de centrul orașului.

” Greu găsești o soluție care să fie 100% perfectă. Noi stăm departe de oraș, uneori e o piedică, însă tot ce ne oferă această zonă e mult mai important pentru noi și nu ași schimba, deoarece copiii au crescut alături de prieteni.”

Elwira Petre s-a născut într-o localitate din Polonia și își amintește cu drag despre casa copilăriei sale:

” Locuiam cu părinții mei într-un apartament și țin minte că prin clasa a II-a mi-au zis: Timpul să-ți amenajăm camera ta. Mi-a plăcut ideea, mai ales că m-a implicat și pe mine în amenajarea ei. Problema era că atunci nu prea existau multe magazine de mobilă, cum sunt acum, așa că tata a făcut el tot mobilierul din niște bucăți de lemn. Și era foarte priceput.”

Mihai Petre s-a născut în București și descrie cu sinceritate camera s-a, din apartamentul părinților:

” La mine era mobila standard cu pat și birou, cea de pe vremea comunismului. Atunci nu erau prea multe variante. Dar asta nu avea importanță.Eu aveam nevoie doar de locul unde să îmi depozitez lucrurile pe care le colecționam: mașinuțele, apoi timbrele și să nu uit de celebrele afișe din perioada adolescenței, care au lăsat urme încă vizibile pe pereții apartamentului în care locuiește mama.”

Intră și tu în lumea Storia.ro și haide să descoperim împreună the Story of a Home.

Related Posts

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Ce te face să te simți sexy? Vedetele răspund

Ce te face să te simți sexy? Privirea unui bărbat, hainele croite bine, o siluetă fit și multe…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine – vară 2022 (VIDEO)

#allwhite a fost tema petrecerii de vară pentru lansarea celui mai nou număr A List Magazine și invitații…

Genesis Homme, sistem de îngrijire profesională de lux pentru noua generație de bărbați

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel și Kérastase, ne explică felul în care funcționează cea mai nouă gamă de îngrijire a…

Story of a Home: În vizită la Sînziana Sooper

A-Listers! Story of a Home by Storia.ro revine cu o nouă vizită, însă cu o gazdă care ne…

Cum ne hidratăm corect tenul?

Știm cu toții că hidratarea este un pas esențial în orice rutină de îngrijire a pielii. Dar cum…

Alist Designers Boutique continuă cu noi designeri: Ninina, NAIV Clothing și LEMNeria

Alist Designers Boutique continuă în luna mai cu trei noi designeri la București Mall Vitan: Ninina, NAIV Clothing…

Story of a Home: În vizită la Paul Ipate

A-Lister! Am revenit cu o nouă vizită Story of a Home by Storia.ro. De data aceasta, gazda noastră…

Cum a fost la Half is Free, ediția de primăvară (VIDEO)

Half is Free, cel mai important târg de fashion, beauty și lifestyle dedicat creatorilor și brandurilor locale, a…

Alist Designers Boutique – Cine sunt noii designeri români de la București Mall

Încă trei noi designeri români și-au adus creațiile în spațiul Alist Designers Boutique de la București Mall, zona…