Diana Lupu ∙ June 30, 2022 ∙ 4 min read

A-Listers! Astăzi, Story of a Home by Storia.ro ne poartă într-o nouă vizită. Ușa casei ne este deschisă de gimnasta Diana Bulimar, care s-a mutat alături de partenerul ei, Radu. Pentru primul lor apartament, echipa care s-a ocupat de designul și realizarea mobilierului au fost chiar membrii familiei. 

diana bulimar story of a home

„Specialiștii au fost toată familia lui Radu: tatăl lui a executat toată mobila și finisajele, iar fratele lui este cel care a creat toate aceste lucruri.”

Libertatea de mișcare și spațiul personal sunt două dintre criteriile importante pentru Diana. Experiența din gimnastică, unde a avut parte de cazări și locații diverse, a ajutat-o să identifice nevoile ei atunci când vine vorba de propria locuință.

„Apartamentele sau căminele în care am stat în timpul deplasărilor erau foarte înghesuite și atunci, clar un lucru foarte important pentru mine a fost libertatea de mișcare și de a putea face lucrurile pe care eu mi le doresc, singură la mine acasă.”

diana bulimar story of a home

Pentru gazda noastră, acasă include și spațiul de lucru, datorită activității din online, așa că sufrageria s-a transformat într-un studio de producție foto-video în adevăratul sens al cuvântului. De la lumini, camere video și fundaluri colorate, toate o ajută pe Diana să pună în practică idei și proiecte la care lucrează. Totodată, energia și aglomerarea ce vin din studio sunt echilibrate de tonul natur al mobilierului din restul casei și de spațiile de depozitare generoase.

diana bulimar story of a home

Balconul plin de lumină naturală este un spațiu pe care Diana nu îl folosește doar pentru a se relaxa cu o cană de cafea dimineața, ci se transformă și în sală de sport, unde antrenează.

„Am o lumină foarte bună, îmi place să mă și relaxez aici. Avem o măsuță retractabilă, dau la o parte scaunele și totul se transformă într-un spațiu numai bun pentru sport. Nu am nevoie de mai mult.

Turul casei se încheie aici, dar pe Diana Bulimar o veți putea urmări în aventura America Express alături de Larisa Iordache.

diana bulimar story of a home

Intră și tu în lumea Storia.ro  și hai să descoperim împreună noul episod Story of a Home. 

Vezi și casele celorlalte vedete pe care le-am vizitat: le găsești aici.

Despre Storia.ro

Storia.ro e platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri din piață – peste 200.000. Lansată de OLX, aceasta primește peste 5 milioane de vizite lunar, putând fi accesată atât de pe desktop, cât și prin aplicațiile de iOS și Android. Prin adăugarea KIWI Finance în portofoliul OLX Group, utilizatorii Storia.ro pot beneficia gratuit de serviciile profesioniștilor pentru a identifica cea mai bună soluție de creditare.

Related Posts

VIDEO- Cum a fost la petrecerea de lansare a numărului 30 A List Magazine

Am avut motiv să sărbătorim(unul și mai mare decât de obicei)! Revista print A List Magazine a celebrat, în acest…

Secretul Bunicii – Cele mai importante lucruri pe care le-am învățat de la bunicile noastre

O parte din redacția A List Magazine s-a reunit la un ceai și la cele mai bune fursecuri…

VIDEO- Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine, no 29?  

A fost mare petrecere cu ocazia lansării numărului 29 A List Magazine, ediția print de iarnă. O mulțime…

Dr. Ionela Anghelescu, medic primar obstetrică-ginecologie, despre tratamentele de fertilizare in vitro 

Dr. Ionela Anghelescu, medic primar obstetrică-ginecologie (clinica Embryos) ne vorbește despre medicina reproductivă și despre metodele prin care cuplurile…

Care sunt ingredientele-cheie din gama Kérastase Genesis care luptă împotriva căderii părului?

Părul este unul dintre elementele care oferă charismă și șarm, iar un păr îngrijit este o adevărată carte…

Cum prevenim și oprim căderea părului? De vorbă cu Roxana Ștefan, Ambasador Kérastase

Cu toții ne dorim o podoabă capilară bogată, strălucitoare și deasă. Pentru a obține aceste rezultate, părul are…

De vorba cu Dr Cristina Nisipașu despre rutina de îngrijire anti-aging 

Dr Cristina Nisipașu, medic primar Dermatologie – Venerologie (Clinica Nuwe), ne vorbește despre rutina de îngrijire a tenului…

Vino alături de echipa Alist Magazine la premiera filmului The Marvels (VIDEO)

Studiourile Marvel prezintă „The Marvels”, al 33-lea film din Universul Cinematic Marvel, continuarea fenomenului de box office din…

Cum a fost la Alist Designers boutique? Iată ce branduri noi te așteaptă la București Mall Vitan! (VIDEO)

Spațiul bine cunoscut de la parterul București Mall Vitan, partenerul nostru în proiectul care susține designerii români, te…

Cum a fost la petrecerea A List Magazine- Lansarea ediției de toamnă – No 28 (VIDEO)

Lansarea numărului 28 al revistei distribuite gratuit A List Magazine a avut loc într-o zi de toamnă ca…