A-Listers! A venit momentul unei noi vizite Story of a Home by Storia.ro, iar de această dată gazda noastră este Laura Giurcanu.

Laura ne deschide ușa unui apartament luminos, situat în centrul Bucureștiului, care ne trimite cu gândul la energicul New York. Locuința are o sufragerie spațioasă pe care Laura a transformat-o într-un loc extrem de versatil: cinema, club, dar și spațiu confortabil de povești alături de cei dragi.

Canapeaua este punctul de atracție al sufrageriei și nu doar pentru culoarea cărămizie care aduce o notă de culoare întregii încăperi, dar și pentru faptul că toți invitații și membrii casei aleg această zonă atunci când vin în vizită.

Casa s-a transformat după nevoile noastre în terasă, cinematograf, club, bar. Așa că putem să acceptăm mai ușor ideea de a nu ieși atât de mult din casă.”

Un alt punct de atracție este biblioteca din lemn masiv care cuprinde o mare parte din sufragerie și unde Laura colecționează amintiri din călătorii, brățări colorate de la concerte și evenimente, dar și poze realizate în momente amuzante și dragi.

De asemenea, în casă și-au făcut apariția și noi obiceiuri precum pictatul, așa că descoperim un șevalet imens pe care se află picturi la care au contribuit multe dintre persoanele care au trecut pragul apartamentului.

O altă sursă de biniște este terasa care luminează întreg apartamentul și este terasa unde Laura se bucură de muzică bună și cocktail-uri.

Mi-am dorit să găsesc o casă spațioasă, cu spații de depozitare, care să mă facă să simt că vreau să rămân o perioadă mai îndelungată de timp, să îmi ofere statornicie.”

Intră și tu în lumea Storia.ro și haide să descoperim împreună the Story of a Home.

Related Posts